avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa, asociatie familiala sau?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa, asociatie familiala sau?

Buna ziua, va rog sa mi dati un sfat, sotul meu dezmembreaza cateva masini (5-6 pe an) in curtea tatalui meu, ii este frica de eventuale reclamatii, de aceea se gandeste sa fie in regula si cu acte, ce ne sfatuiti sa facem? pfa, asociatie familiala sau? ce legi putem citi pentru a ne documenta mai bine? El are servici, cu carte de munca, dezmembrarile find extra. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: laviscoala , utilizator 17:43, 17 Noiembrie 2011
sa dea Dumnezeu sa evoluam, multumim pentru gandul bun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. vreau să dezmembrez excavatoare acasă, la mine în curte, ... adrian120 adrian120 Salut. Vreau să dezmembrez excavatoare acasă, la mine în curte, și piesele să le vând. Care ar fi varianta cea mai ok astfel încât să fie totul legal? ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen e necesar pentru .. dezmembrari auto si vanzari auto ? AdyCta AdyCta Ce Cod CAEN e necesar pentru .. Dezmembrari auto si vanzari auto ? multumesc mult (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru dezmembrari masini andyn67 andyn67 Buna ziua.Am deschis un I.I cu activitatea principala \"Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule\" si as dori sa stiu daca pot sa aduc ... (vezi toată discuția)