Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si data de sfarsit suspendare=18.11(ultima zi de concediu fara plata)
19 si 20.11 este perioada de week-end.
Cu ce data ii operez incetarea suspendarii in revisal?
Multumesc frumos!
HG nr.500/2011 nu reglementeaza un termen pentru tran smiterea incetarii suspendarii c.i.m. ... parerea mea este ca, in tacerea legii, ar fi valabil termenul prevazut la art.4 alin.2 din HG nr.500/2011...
Daca data de 18.11.2011 este data de sfarsit a suspendarii nu vad de ce data de 19.11.2011 este data de incetare a suspendarii ... oare , asa cum am mai spus in alt topic, data de sfarsit nu este aceeasi cu data incetarii ???? ... eu cred ca DA.
Da, data de 18.11 este data de sfarsit a suspendarii(introdusa in Revisal in momentul inregistrarii suspendarii) si totodata de incetare a suspendarii(inregistrata in momentul inregistrarii incetarii suspendarii in Revisal). Vazand raportul listat din Revisal, am constatat ca este corect asa, ca perioada de suspendare apare cum trebuie, respectiv 23 zile cfp, iar cu 21.11(luni) apare activ contractul.