avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere individuala

am fost instiintata ca postul meu va fi desfiintat. In firma nu exista decat un singur post. Sarcinile au fost impartite altor doi colegi care se afla pe posturi diferite. Este legal ceea ce a facut firma? Si cum pot obtine mai multe salarii compensatorii, avand in vedere ca lucre z in constructii iar iarna este maib greu sa iti gasesti de munca in aceste domeniu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 20 Noiembrie 2011
ramonastefania_mitache a scris:

Si am dreptul si la somaj? Totusi, reorganizarea asta se poate face asa peste noapte? Adica daca un angajator decide ca nu mai are nevoie de tine poate sa te dea afara asa usor? Unde e protectia angajatului?

Da, aveti dreptulla somaj .. este la latitudinea angajatorului sa decida momentul reorganizarii , dvs aveti dreptul de a ataca in instanta decizia de concediere daca considertia ca este nelegala concedierea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dutzu dutzu buna ziua! am si eu o problema. in data de 25.05.2009 am fost concedita conform art.65(1) CM, pe motiv ca mi s-a desfiintat locul de munca (asistent manager). ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator. Rudolf999 Rudolf999 Salut. Noul Contract colectiv de munca de cind este in vigoare ??? si daca este mentionat in contractul colectiv de munca [b]Salariul compensator[/b]. Ma ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)