andymaurul a scris:
Nu este vorba de bani....Daca din probatoriul administrat de organele de urmarire penala in faza de urmarire penala s-a constatat,fara echivoc,ca faptele ce se pot retine in sarcina inculpatului sunt doar cele de lovire si furt,ulterior instanta retinand doar infractiunea de lovire pe care s-a si pronuntat dealtfel,inseamna ca deposedarea de bunuri ce va apartineau nu s-a facut prin forta sau amenintare.
In ceea ce priveste recursul,dvs.faceti referire la art.385 indic.8 cpp ''neagravarea situatiei in propriul recurs''.Or din ceea ce ne aratati ,ati depus recursul la Tribunalul Bucuresti in prima faza-instanta competenta sa judece acest recurs-care a constatat existenta unui viciu de procedura la judecarea pe fond a cauzei.Nu a fost agravata situatia dvs.,in calitate de recurent.
Judecatoria sectorului 1 rejudecand cauza pe fond ,s-a pronuntat pe lovire si alte violente.
Ati facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti-instanta care nu este compenta sa judece acest recurs.De altfel nici CAB nu c-a agravat situatia in aceasta faza de recurs.
Tribunalul Bucuresti era instanta care ar fi trebuit sa judece recursul,potrivit art.278 indic.1 cpp.,asa cum dealtfel in mod corect ati procedat in primul recurs.
Chiar asa!!!... Ce v-a venit sa depuneti recursul la CAB?... Si de ce CAB nu s-a sesizat cu privire la necompetenta materiala in judecarea recursului?... Asta este viciul ce poate fi invocat in vederea revizuirii hotararii pronuntate de CAB si judecarea recursului de o instanta compententa... Iar faptul ca mi reprosati ca pe latura civila nu avem nimic de profitat, va atrag atentia ca nici pe latura penala dvs, ca parte vatamata nu aveti nimic de castigat daca inculpatul va fi condamnat pentru furt si lovire sau pentru talharie... Singura satisfactie pe care o puteti obtine in mod concret este in plan material. Atat. Iar eu, ca avocat, intr-un astfel de caz, castig doar onorariul ce il negociez cu partea pe care urmeaza sa o reprezint... Pentru acest onorariu sunt obligat sa depun toate diligentele in vederea atingerii scopului urmarit de clientul meu. De aia se solicita doar onorariu de diligente in cauzele penale si este interzis sa ceri onorariu de succes...