avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studiile in cartea de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studiile in cartea de munca!

Am o nelamurire,acum ca s-au scos cartile de munca unde se mai trec cursurile si specializarile facute?Eu am terminat facultatea si am anuntat la munca ptr a se trece in cartea de munca(sau unde se trec acum ca s-au scos cartile) insa mi s-a spus ca nu se mai trec nicaieri.As dori sa stiu daca sunt obligati cei de la firma(resurse umane)sa-mi treaca undeva studiile sau e adevarat ca nu se mai trec.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:59, 22 Noiembrie 2011
Faptul ca ati absolvit un curs nu inseamna ca automat firma va va schimba incadrarea...
Daca societatea nu are un post vacant corespunzator calificarii dvs. sau nu are nevoie de dvs. pe un post de nivel superior, puteti sa va cautati alt loc de munca, evident...
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
Tanjiani, utilizator
1. Problema este daca postul ocupat de dvs. este prevazut cu studii superioare si daca se potriveste calificarea dvs. cu cerintele postului respectiv.
2. Daca da, atunci angajatorul trebuie sa va modifice functia si salariul asa cum sunt ele prevazute in CCM aplicabil unitatii sau in Regulamentul intern.
3. Daca nu, ori acceptati sa lucrati in continuare pe acest post ori va cautati un alt loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in urma absolvirii unei facultati iulian2000 iulian2000 Buna seara, Am si eu o intrebare, la care sper din tot sufletul sa imi raspundeti: de 2 ani lucrez la o firma de contabilitate ca si contabil, numai ca pe ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor superioare la locul de munca ContSters364710 ContSters364710 As dori daca se poate sa ajutati cu o informatie legata de recunoasterea studiilor superioare la locul de munca. De 7 ani lucrez la o firma de confectii, ... (vezi toată discuția)
Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)