AM RESTANTE LA INTRETINERE AM FOST DAT IN JUDECATA SI PE ULTIMA INTRETINERE AFISATA LA BLOC IMI APARE SI CHELTUIELILE DE JUDECATA CHIAR DACA SUNT CHEMAT IN ISTANTA PE 15 IUNIE 2012. CE SEINTIMPLA DACA ACHIT TOATA SUMA RESTANTA SI INTRETINEREA IN TOTALITATE PINA ATUNCI
Pentru actiunea in instanta, in vederea recuperarii restantelor si penalizarilor, asociatia de proprietari poate sa incheie un contract de asistenta si reprezentare cu un avocat. Avocatul munceste pentru a intocmi actiunea si-a depune la dosar dovezile...
As vrea sa intreb daca @Av. Diana Ben... ar face acesta fara a fi platita de asociatie, daca ar
si-ar face munca de avocat gratuit.
Poate apeleaza si alte asociatii la serviciile unui asemenea avocat.
Atunci cand actiunea se inregistreaza la judecatorie, chiar in cuprinsul acesteia se pot cere cheltuieli de judecata. Sigur ca in final, cand instanta se va pronunta asupra debitelor, se va pronunta si asupra cheltuielilor de judecata.
Dar pana atunci asociatia a platit si trebuie sa inregistreze chitanta eliberat de avocat in registrul de casa ca plata si-n fisa personala a proprietarului ca o datorie a acestuia.
@ABALONE,
Va rog sa nu mai folositi exclusiv litere mari deoarece textul este greu de citit. Observati si dumneavoastra cum scriu altii aici pe forum si costatati diferenta.
Multumesc!