avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat

Buna seara am o masina care este trecuta pe numele a lu tata meu care el a murit si trebuie sa imi fac asigurarea pe masina ce trebuie sa fac sa o trec pe numele lu maicamea?Astep raspunsul dvs.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 12:36, 24 Noiembrie 2011
Va multumesc pentru raspuns. Dar ce se intampla daca nu reusesc in 2 ani sa finalizez succesiunea?Va astp. rasp. dvs.
dupa mai mult de 2 ani de la data decesului datorati pe langa onorariul notarial (eventual + taxe de intabulare daca este deschisa C.F.) si un impozit catre stat in cuantum de 1% din valoarea imobilelor mostenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema succesiune alexutzu1234 alexutzu1234 Buna ziua am o problema mare tata a murit am inteles ca trebuie mers la notar pentru succesiune etc. problema ii ca mama in prima casatorie are un baiat.La ... (vezi toată discuția)
Lamuriri succesiune lilysta lilysta Mama mea a decedat in februarie 2006,nu am facut succesiunea de fapt am dat o declaratie la notar ca renunt in favoarea tatalui meu .Mentionez ca sunt unicul ... (vezi toată discuția)
Acte pe casa vali_91 vali_91 buna ziua asa vrea si eu sa va intreb ceva...daca tatal meu a murit acum 5 ani da maicamea traieste si pe titlu de propietate e trecut el la teren intravilan ... (vezi toată discuția)