marius08 a scris:
.....he he dar trebuie si platiti....oare are vreun sens sa platim pt. o amenda de 4 mil ?.....adik ce onorariu sa dau....apelez si eu la la voi aici....deja am bagat siteul in favorite...si cu siguranta o sa mai am nevoie de voi cand ma hotarasc sa-mi fac o resedinta si acte in Romania B-) oare trebuie sa imprumut codul civil? sa-l studiez un pic pe tema asta?
Hai sa lamurim un aspect important. Oamenii care iti dau tie raspunsuri o fac din placere. Iti multumesc ca ai bagat siteul la favorite, dar pe partenerii tai de discutie ii lasa reci aceasta idee. Ce tocmai le-ai spus tu este faptul ca "daca iti incordezi putin muschii" ajungi sa stii tot atat cat stiu si ei. Si unii s-ar putea sa considere ca, dupa ce ca iti dau raspunsuri la intrebarile tale, ii mai si iei peste picior.
Codul civil te ajuta sa iti faci idee cum e cu dreptul. Tie iti trebuie sa stii procedura (e alta "carte" compusa din mai multe "legi"), dar si tot ce inseamna legislatie din domeniul rutier si al contraventiilor.
Nu zice nimeni sa nu intrebi. E foarte frumos ca intrebi si oamenii iti raspund dezinteresat, dar gandeste-te un pic inainte de a da raspunsuri de genul celui de mai sus.