avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatia radar amanata de instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatia radar amanata de instanta

Sa trec la subiect: mi-au retinut permisul pe raza judetului Giurgiu; AM CONTESTAT si in INSTANTA,presedinta(care avea langa ea codul civil si penal) a zis ca-mi DA UN AL TERMEN necitind INSCRISUL meu DE LA DOSAR.A zis totul asha direct si ca domnee ce solciti eu?....mama ei de JUDECATOARE AM SCRIS CLAR CA NUMELE MEU DIN PROCESUL VERBAL ESTE GRESIT astfel, in loc de SARBU au scris SIRBU ba, mai mult CARTEA DE IDENTITATE in baza careia mi-au facut procesul verbal "militienii" era expirat de peste 1 an (nu am domiciliu in Romania )...nu stiu in baza carui articol se cere NULITATEA PROCESULUI VERBAL ....din CAUZA CA MI-AU GRESIT NUMELE :( mai am si alte motive de contestare al aceluiasi proces verbal....dar pt acum asta este cea mai imoportanta pt ca pe 7 OCTOMBRIE AM INFATISAREA nr2 la TRIBUNALUL GIURGIU.
Daca aveti vreun avocat,asigur transport la fiecare proces precum si 70% din obtinerea de DAUNE MORALE,DESPAGUBIRILE AFERENTE(deplasari etc...)
Cel mai recent răspuns: marius08 , utilizator 12:38, 10 Aprilie 2009
Cu referire la ce a zis judecatoarea la probele solicitate de mine.....nici nu stia ce a pus ca probe "militia"....si m-a intrebat ce alte probe solicit deoarece am zis tot eu studiand dosarul ca "militia" nu a adus TOATE PROBELE CERUTE DE MINE.....ATAT

Da,ELIS
dar la mine nu este LIPSA este GRESEALA cum sa formulez sa para sinonime?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Octombrie 2008
Admin, administrator
iti pot da un nr de tel al unei avocate daca esti interesat?
Pana la urma, ce probe vi s-a admis de catre instanta ??
Ce scrie in incheierea de sedinta de la termenul trecut referitor la probe ?

Era singura prevedere legala, in acest sens.
Erorile materiale evidente pot fi indreptate de organul judiciar care a intocmit actul, la cererea celui intereat sau din oficiu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Octombrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu am citit ceea ce a scris la dosar judecatoarea dar am auzit ce-i dicta grefierei....SE CER IN CONTINUARE URMATOARELE PROBE LA DOSAR DE CATRE "MINE" .......nu mai stiu exact ce alte probe am cerut,,,,,e bine daca le voi enumera aici? Dupa cum am atasat mai sus am cerut mai multe probe din care IPJ nu a adus decat asha........VERIFICAREA METROLOGICA A APARATULUI RADAR CARE ERA OK,POZA RADAR IN CARE NU SE VEDEA DECAT NUMARUL DE LA MASINA( nu si celelalte masini din trafic se stie ca da eroare aparatul radar daca mai sunt si alte masini in deplasare langa a mea) ,ATESTATUL OPERATORULUI RADAR. Prin urmare lipsesc din problele cerute de mine INREGISTRAREA VIDEO, proba ca aparatul radar si-a facut autoverificarea la pornire,copie dupa registrul de evidenta a abaterilor.
parerea mea este ca s-a amanat pentru ca politia sa depuna probele solicitate de dvs.

... si in alta ordine de idei... nu trebuie sa fiti indignat...cam asa se desfasoara lucrurile intr-o sala de judecata ... in mod curent: prin citatie va cheama la instanta de la ora 8,30 ..., dar avand in vedere ca nu este numai dosarul dvs. si sunt mai multe, asteptati pana va vine randul, faptul ca au aparut acte la dosar in timpul sedintei ... se intampla in mod curent!
Problema este ca trebuie neaparat sa sustineti ca politia sa depuna toate actele pe care le-ati solicitat dvs.
Dupa depunerea actiunii, trebuia sa luati un certificat de grefa, cu care sa va prezentati la politie sa vi se inmaneze carnetul.

Alte discuții în legătură

Am motiv de contestatie? ionuthornea ionuthornea m-a oprit un echipaj de politie la vre-o 10 k(impreuna cu alte 4 auto in mai putin de 2 minute),sustinand ca am depasit viteza regulamentara si am fost ... (vezi toată discuția)
Contestație amendă radar goldieczr goldieczr Buna ziua. Doresc sa contest o amenda pentru radar. In procesul verbal apare \'Articol prevedere: 121/1, Act normativ: HG 1391/06, Articole sanctionate: ... (vezi toată discuția)
Certificatul de omologare al cinemometrului.... awbdan awbdan Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de ... (vezi toată discuția)