avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatia radar amanata de instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatia radar amanata de instanta

Sa trec la subiect: mi-au retinut permisul pe raza judetului Giurgiu; AM CONTESTAT si in INSTANTA,presedinta(care avea langa ea codul civil si penal) a zis ca-mi DA UN AL TERMEN necitind INSCRISUL meu DE LA DOSAR.A zis totul asha direct si ca domnee ce solciti eu?....mama ei de JUDECATOARE AM SCRIS CLAR CA NUMELE MEU DIN PROCESUL VERBAL ESTE GRESIT astfel, in loc de SARBU au scris SIRBU ba, mai mult CARTEA DE IDENTITATE in baza careia mi-au facut procesul verbal "militienii" era expirat de peste 1 an (nu am domiciliu in Romania )...nu stiu in baza carui articol se cere NULITATEA PROCESULUI VERBAL ....din CAUZA CA MI-AU GRESIT NUMELE :( mai am si alte motive de contestare al aceluiasi proces verbal....dar pt acum asta este cea mai imoportanta pt ca pe 7 OCTOMBRIE AM INFATISAREA nr2 la TRIBUNALUL GIURGIU.
Daca aveti vreun avocat,asigur transport la fiecare proces precum si 70% din obtinerea de DAUNE MORALE,DESPAGUBIRILE AFERENTE(deplasari etc...)
Cel mai recent răspuns: marius08 , utilizator 12:38, 10 Aprilie 2009
Am primit o amenda pentru viteza la iesirea din Timisoara, si pentru 65 km la ora cu batrana dacie am primit 8 puncte amenda 324 ron si 106 ron ca nu am avut talonul asupra mea.In total 432 ron. I-am spus agentului ca daca am gresit voi plati radarul dar sa nu-mi cumuleze si amenda ptr talon.De fapt cu 2-3 zile inainte mi-au spart masina si au vrut sa o fure asa ca nu am purtat talonul masinasi l-am lasat acasa.Mi-au furat doar bateria!Mi-au spus ca nu pot sti daca am asigurare si verificare iar eu le-am spus ca am stickurile pe parbriz si nr fata care arata ca sant cu toate la zi. Apoi cred ca am facut gresala sa le spun ca nu am nici un venit si 2 copii acasa si ca imi v-a fi greu sa platesc asa o amenda mare iar la final am constatat ca nota de plata era exagerata.Spun exagerat ca un prieten de-al meu a luat 2 radare in centrul localitatii si nu a platit decat 50 lei fiecare.Nu stiam ce reprezinta suma de 216 ron si am intrebaqt daca trebuie sa platesc jumatate din 216 adica 108 ron moment in care dumnealui mi-a confirmat dar surpriza a fost la primarie cand am constatat ca ma mintise. Trebuie sa amintesc si faptul ca stateau exact langa si sub un stalp de inalta tensiune care, dupa cum am cityit pe aici, ar putea sa influenteze aparatul rada.Ca sa nu mai spun de faptul ca veneau si alte masini in spatele meu. Ce trebuie sa fac? Sau se mai poate face ceva? M-am simtit discriminat si cu o amenda exagerata cred doar ptr ca am o amarata de dacie si lucreaza sotia si nu eu. Multumesc!
Din cate am inteles nu v-a fost suspendat permisul .
Eu va sugerez sa faceti o centestatie cat mai rapid in instanta , ceea ce presupune ca dvs. sa mergeti la tribunalul de pe raza judetului in care v a fost data amenda cu maximul de acte necesare in original si copie precum si o cerere GEN ( miliard2008@yahoo.com ) va puteti lega de stalpi de inalta tensiune daca puteti dovedi asta conform NML 021-05 din 23 noiembrie 2005 .Art.3.3.2 precum si art.3.5.1. (dovezile pe care trebuie sa le faca politia ) .
Sper ca la rubrica alte mentiuni din PV ati scris contest .
In cazul in care ajungeti in etapa de contestatie in instanta sa fiti pregatit cu actele necesare dovezii veniturilor familiei dvs. si cu caplul plecat sa implorati instanta in vederea diminuarii amenzii poate chiar si exonerarea amenzii .

MULTA BAFTA
=D>ATENTIE au trecut aproximativ 3 saptamani de cand "presedinta" mi-a zis in instanta ca hotararea urmeaza sa-mi fie trimisa acasa...

ARE CINEVA IDEE CARE ESTE PERIOADA DE TIMP LEGALA MAXIMA ADMISA, pentru am-mi fi trimisa acasa HOTARAREA JUDECATOREASCA DE LA ULTIMA INFATISARE?

#-oX-(:rtfm: APROPO :PDE EMOTICOANE...IMI PLAC LA NEBUNIE
Buna ziua sper ca ati primit mesajul meu :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am motiv de contestatie? ionuthornea ionuthornea m-a oprit un echipaj de politie la vre-o 10 k(impreuna cu alte 4 auto in mai putin de 2 minute),sustinand ca am depasit viteza regulamentara si am fost ... (vezi toată discuția)
Contestație amendă radar goldieczr goldieczr Buna ziua. Doresc sa contest o amenda pentru radar. In procesul verbal apare \'Articol prevedere: 121/1, Act normativ: HG 1391/06, Articole sanctionate: ... (vezi toată discuția)
Certificatul de omologare al cinemometrului.... awbdan awbdan Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de ... (vezi toată discuția)