avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatia radar amanata de instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatia radar amanata de instanta

Sa trec la subiect: mi-au retinut permisul pe raza judetului Giurgiu; AM CONTESTAT si in INSTANTA,presedinta(care avea langa ea codul civil si penal) a zis ca-mi DA UN AL TERMEN necitind INSCRISUL meu DE LA DOSAR.A zis totul asha direct si ca domnee ce solciti eu?....mama ei de JUDECATOARE AM SCRIS CLAR CA NUMELE MEU DIN PROCESUL VERBAL ESTE GRESIT astfel, in loc de SARBU au scris SIRBU ba, mai mult CARTEA DE IDENTITATE in baza careia mi-au facut procesul verbal "militienii" era expirat de peste 1 an (nu am domiciliu in Romania )...nu stiu in baza carui articol se cere NULITATEA PROCESULUI VERBAL ....din CAUZA CA MI-AU GRESIT NUMELE :( mai am si alte motive de contestare al aceluiasi proces verbal....dar pt acum asta este cea mai imoportanta pt ca pe 7 OCTOMBRIE AM INFATISAREA nr2 la TRIBUNALUL GIURGIU.
Daca aveti vreun avocat,asigur transport la fiecare proces precum si 70% din obtinerea de DAUNE MORALE,DESPAGUBIRILE AFERENTE(deplasari etc...)
Cel mai recent răspuns: marius08 , utilizator 12:38, 10 Aprilie 2009
Nu am vrut sa supar pe nimeni,sincer ce am zis era o intrebare daca nu s-a vazut semnul interogativ,oricum DACA AM JIGNIT PE CINEVA imi CER mii de scuze eu apreciez foarte mult avocatii INTR-O TARA ATAT DE MURDARA din ORICE PUNCT DE VEDERE!!!!
Domnule Alin Popescu imi cer scuze eu doar vroiam sa subliniez ca nu are rost sa "injosesc" un avocat cu un onorariu de 4mil,chiar daca este echivalent cu amenda....pentru mine este o ambitie de a castiga aceasta CONTESTATIE pentru ca nu ar fi prima castigata.Mai ales cand voi posta un mic filmulet despre justitia romana cu acte doveditoare asupra "sistemului" CAT DE TAMPIT ESTE.Voi face asta ashaa pentru orgoliul meu,in dorinta de a deveni apatrid.
Ceea ce ma nelamureste inca...........nu stiu cu ce articol din lege ar trebui exact sa ma prezint Marti 7 octombrie in fata "MARII INSTANTE DE LA GIURGIU" intrucat mi-au gresit "ORGANELE" numele in procesul verbal.

Multe multumiri ca m-ati mai "luminat" nitel in ceea ce priveste "povestea" mea
De ce va obositi atat daca numele trecut in PV este eronat? Este clar viciu de procedura. Sa-l caute pe cel pe care l-au identificat. De ce va obositi sa demonstrati ca au gresit iar cel asupra caruia se indreapta pedeapsa sunteti dumneavoastra care va considerati nevinovat?
Super raspuns...!!!Vreau sa va zic ca la ultima infatisare (iarasi cu buletinul expirat) judecatoarea m-a intrebat daca mai doresc alte probe pt, a-mi da inca un termen pt. ca asta este procedura,iar eu i-am raspuns ca nu sunt avocat si ca doresc anularea procesului verbal,judecatoarea a zis ca da,deci solicit cuvantul pe fond sau ceva de genul acesta si ca se lasa la aprecierea instantei si ca nu poate sa-mi dea un extras de grefa al ultimei sedinte.
Acum astept hotararea judecatoreasca in plic acasa.
Ce JUDECATOARE ce m-a mai purtat ea pe mine in INSTANTA si a doua oara,MJUSTIN sunteti de acord cu muine ca JUDECATOARE "habar nu are de capul ei"?

ORICUM.....S-A CAM REZOLVAT TOTUL...datorita siteului DVS...de altfel super UTIL!!!!

Daca acea judecatoare in hotarare nu tine cont de ceea ce ati relatat(faptul ca datele dumneavoastra nu sunt corecte) puteti ataca sentinta. Interesant este unde vor trimite sentinta daca nu s-au facut corectiile. Cum ati fost citat?
Nu m-au citat in nici un fel scris.M-am prezentat eu in urma comunicarii verbale de catre PRESEDINTA(o ametita) cu toate ca i-am zis ca "nu ar fi normal sa fiu citat prin posta?"la care ea raspunde "ce rost mai are daca v-am zis noi acum cand sa va prezentati?"....bla bla bla
Si cum eu habar nu am procedurile de judecata imi puteti spune cine hotaraste defintiv cazul meu?Chiar PRESEDINTA in persoana?Pentru ca daca in hotararea ce urmeaza nu-mi face dreptate chiar trebuie sa angajez un avocat si sa RUP STATUL ROMAN in fata instantei internationale de la HAGA.
CAM CAT TIMP DUREAZA PANA SE PRONUNTA HOTARAREA?ASHA UN MAXIM IMI PUTETI ZICE?

MULTUMESC CA INCA MA BAGATI IN SEAMA "MJUSTIN"

Alte discuții în legătură

Am motiv de contestatie? ionuthornea ionuthornea m-a oprit un echipaj de politie la vre-o 10 k(impreuna cu alte 4 auto in mai putin de 2 minute),sustinand ca am depasit viteza regulamentara si am fost ... (vezi toată discuția)
Contestație amendă radar goldieczr goldieczr Buna ziua. Doresc sa contest o amenda pentru radar. In procesul verbal apare \'Articol prevedere: 121/1, Act normativ: HG 1391/06, Articole sanctionate: ... (vezi toată discuția)
Certificatul de omologare al cinemometrului.... awbdan awbdan Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de ... (vezi toată discuția)