avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

sunt in proces de stabilire a succesiunii cu sotia tatalui .cum pot sa fac ca aceasta sa recunoasca in instanta ca are o garsoniera cumparata de cei doi in timpul concubinajului?pot cere instantei ca aceasta sa aduca actele acestei garsoniere in fata instantei?nu am gasit martori care stiu de aceasta garsoniera care este cumparata pe numele ei.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: loredana69 , utilizator 07:03, 22 Decembrie 2011
daca sotia tatalui(care a ramas in apartament fara voia mea)are 1/4 din din ce are tata instanta cui va da acest apartament?eu doresc sa pastrez aceasta casa si sa platesc o sulta dar acelasi lucru il vrea si sotia tatalui.cum sa procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire marinica71 marinica71 buna!ma numesc marian si am o nelamurire:mama mea a decedat in 1992 .in timpul casatoriei cu tatal meu au achizitionat un apartament.din 1997 pana in 1999 ... (vezi toată discuția)
Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa casatorie ghotycul ghotycul Tatal meu este recasatorit (15 ani) si ma intereseaza ce drepturi are sotia actuala in cazul decesului tatalui. Sunt 2 imobile luate inainte de casatorie , ... (vezi toată discuția)