avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-minor de 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-minor de 3 ani

Buna ziua.
Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta? Fratele meu este casatorit de 3 ani si are un copilas de 3 ani. In urma neitelegerii cu sotia doreste sa divorteze. Sotia nu a lucrat si nu lucreaza nicaieri si nici parintii ei, fratele meu este cel care intretine familia. Ea se ocupa de copil in limita timpului disponibil , ii place sa piarda vremea prin oras si mai nou si noptile si copilul il plaseaza la mama ei care este casnica ca ea sa poata sta prin oras cu perietenele pana la venirea de la servici a sotului. Intrebarea mea este: in caz de divort care sunt sansele ca copilul sa ramana la tata?
Cel mai recent răspuns: lonita , utilizator 11:51, 29 Noiembrie 2011
nicoletai a scris:

Buna ziua.
Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta? Fratele meu este casatorit de 3 ani si are un copilas de 3 ani. In urma neitelegerii cu sotia doreste sa divorteze. Sotia nu a lucrat si nu lucreaza nicaieri si nici parintii ei, fratele meu este cel care intretine familia. Ea se ocupa de copil in limita timpului disponibil , ii place sa piarda vremea prin oras si mai nou si noptile si copilul il plaseaza la mama ei care este casnica ca ea sa poata sta prin oras cu perietenele pana la venirea de la servici a sotului. Intrebarea mea este: in caz de divort care sunt sansele ca copilul sa ramana la tata?

@nicoletai - este de apreciat grija care i-o purtati fratelui dvs, as avea si eu o intrebare daca nu sunt indiscret: fratele stie ca va interesati de cum va decurge un posibil divort?

Raspunsul la intrebarea dvs depinde de multi factori. In principiu orice este posibil, ideea este sa fie cum ii e mai bine copilasului. Dvs ce credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal copilului duce minorul in vacanta la bunici. parintii, ... suciu_diana suciu_diana Tatal copilului duce minorul in vacanta la bunici. Parintii, divortati fiind, se inteleg ca minorul sa fie luat de la locuinta mamei, unde sta cu aceasta si sa ... (vezi toată discuția)
Procura cu minori ContSters363548 ContSters363548 Buna,sunt divortat si copilul a fost incredintat mamei,aceasta este plecata in italia de 2 ani,doreste sai acord procura pentru fetita sa o duca bunica in ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)