avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale regulament ordine interioara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

regulament ordine interioara

daca nu ai angati pe firma iti trebuie regulament de ordine interioara?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:48, 27 Noiembrie 2011
annajanette a scris:

ideea este ca doresc sa ma angajez eu dar oricum mi se pare cam aberant sa imi fac ptr mine

In acest caz, va trebui sa va intocmiti un reg.intern ... gasiti aici un astfel de model
magazin.avocatnet.ro/doc/det...
Puteti sa va faceti direct contracte cu casa de pensie (platiti minim 222 lei pe luna) si casa de sanatate (platiti 37 lei pe luna) si sunteti mai castigata.
aveti dreptate dar imi trebuie un credit sa iau peste 3 luni
george_neagu a scris:

Puteti sa va faceti direct contracte cu casa de pensie (platiti minim 222 lei pe luna) si casa de sanatate (platiti 37 lei pe luna) si sunteti mai castigata.

Faceti confuzie intre ROI (regulament de ordine interioara) si contributiile la diferite institutii (casa de pensii si casa de sanatate).

Pentru @annajanett, da, in conditiile in care o societate are cel putin un singur angajat, trebuie sa aibe si ROI.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi pentru o societate de transport marfuri oanagoran oanagoran Poate cineva va rog sa-mi spuna unde gasesc un Regulament de ordine interioara pentru o sociatate de transport marfuri? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Varianta finalizare contract de munca CITU IONELA CITU IONELA Buna ziua, nu stiu cum pot proceda cu un angajat care nu isi respecta angajatorul vorbiind pe un ton jignitor si refuzand de fata cu tot colectivul sa pastreze ... (vezi toată discuția)
Revisal cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. in revisal trebuie introdus orice modificare suferita de contractul individual de munca? trebuie introdus si preavizul in caz de concediere sau ... (vezi toată discuția)