avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PEDEPSE CU SUSPENDARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PEDEPSE CU SUSPENDARE

BUNA ZIUA...VA ROG SA MA LAMURITI CU O PROBLEMA...ANUL ACESTA 2011 AM PRIMIT O PEDEAPSA LA 3 ANI CU SUSPENDARE SI 2 ANI INCERCARE...!!!
Cel mai recent răspuns: danutz30 , utilizator 12:18, 2 Decembrie 2011
:offtopic:Am rugamintea sa nu mai scrieti cu litere mari (de tipar), ingreuneaza citirea mesajului si oboseste cititorul.

Este de asemenea o impolitete la adresa utilizatorilor, este ca si cum ati tipa la ei.

On topic: Da, nu conteaza ca este veche.
:offtopic: Interventie moderator
@ danutz30

Va adresez rugamintea de a nu mai adresa aceeasi întrebare de mai multe ori si de a nu mai deschide acelasi topic de mai multe ori.
In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Da, sa reformulam, mai ales pentru ca dvs., danutz 30, ati deschis o groaza de discutiicu aceasta tema.
In cazul in care a fost descoperita o noua infractiune savarsita de dvs. anterior ramanerii definitive a condamnarii pentru care ati primit pedeapsa cu suspendare, si veti fi trimis in judecata si pentru aceasta infractiune, urmeaza anularea condamnarii cu suspendare si contopirea celor doua infractiuni.Doar daca pedeapsa rezultanta a celor 2 infractiuni nu va depasi 2 ani, se poate aplica o noua suspendare.
Astfel ca , dupa cum va dati seama, sansele unei noi suspendari sunt nule .Se aplica regulile de la concurs si, pesemne ca se va aplica si un spor de pedeapsa.
Veti avea insa posibilitatea ca, dupa ce veti executa 2/3 din pedeapsa, daca veti presta munca si veti da dovezi de indreptare, veti achita prejudiciul ,etc., sa fiti liberat conditionat.

deci trebuie sa nu mai primesc alta condamnare de nici un fel ?! astfel la inchisoare..!!!treaba este ca am facut recurs la suspendarea de 3 ani...!!! nu este definitiva..sper sa nu fiu trimis in judecata pt vechea acuzatie...!!! in timpul acestiu recurs la 3 ani k suspendare ma pot judeca pana se va solutiona celelalt dosar?!
atunci imi puteti spune cand se poate da 2 pedepse cu suspendare ...stiam ceva cu concurs de infractiuni sau sa contopesc daca voi fi gasit vinovat la cea de a 2 acuzatie...precizez ca am facut recurs la cei 3ani k suspendare..!!! adik sus in recurs..ce ma sfatuiti sa fac? sa astept cu recursul sa vad daca voi fi trimis in judecata cu cea de a2 acuzatie??? multumesc pt raspuns

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri dia_happy_20 dia_happy_20 un inculpat poate scapa cu pedeapsa de inchisoare cu suspendare daca este la prima fapta,chiar daca a fost prins in flaglant (vezi toată discuția)
Recidiva - conducere in stare de ebrietate floriancristian floriancristian Buna seara. Am un prieten care acum aproximativ 3 ani de zile a condus in stare de ebrietate... dupa judecata a primit pedeapsa de inchisoare 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare picika picika buna in februarie 2011 am fost condamnat 10 luni inchisoare cu suspendare....intre timp am avut un alt proces si in martie 2011 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)