avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare Legea 230/2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare Legea 230/2007

Buna dimineata,
S-a dat pe forum acum cateva zile o modificare a Legii 230/2007 am rugamintea sa
imi comuniati in care monitor s-a publiat aceasta.
Multumesc. #-o
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2011
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:08, 3 Decembrie 2011
procmarci a scris:

Este vorba de Legea 175/2010 pentru modificarea Legii nr. 230/2007, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 502 din 20 iulie 2010.
Dar, si aceasta lege a suferit zilele acestea o modificare printr-un proiect de lege, care a trecut de parlament, dar nu stiu daca a fost deja publicata in M.Of.
Vedeti forma trimisa la parlament
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

Am reluat ceea ce ati scris ca sa va improspatez memoria. Asadar dupa spusele dumneavoastra legea s-a modificat. Cand s-a modificat?
De cand o lege in vigoare este modificat printr-un proiect chiar si trecut de parlament?
Eu stiu ca orice lege adopatata de Parlament trebuie sa fie promulgata de presedintele Romaniei si-apoi publicandu-se in M.O. , intra in vigoare si deabia de atunci aceasta o modifica sau inlocuieste pe cea veche.

Apoi reveniti spunand ca " acel proiect de lege care va modifica Legea Legea 175/2010 a trecut de parlamentul Romaniei"...
Cred ca ar fi bine sa va hotarati: a MODIFICAT ori VA MODIFICA?
Acum poate nu va cade dumneavoastra bine ce arat aici.
Forma trimisa la Parlament, pe care ne-o serviti, este un proiect si cu mare probabilitate, ca multe alte proiecte, iese din dezbateri dupa analizarea amendamentelor, poate mult modificata fata de proiect.
Forma "trimisa la parlament" cum spuneti dv nu apare in veci in M.O. In monitorul oficial apare forma trimisa la promulgare si nu cea trimisa la Parlament.
Acum macar citind ati inteles? Sau ce nu ati intelem, ca o luam de la capat, eventual cu baza legala.
Buna ziua.Imi cer scuze ca postez aici acest subiect,dar am nevoie de un raspuns . Numele meu este Bianca si de curand am achizitionat un apartament. Am hotarat sa il renovam si am facut o mica modificare de interior, aceasta constand in eliminarea unui perete de la camara pentru a marii bucataria. Bineinteles nu este zid de sustinere, facand la aceasta modificare proiect (la institutul de proiectari), am certificatul de urbanism, si semnatura de la primarie, insa pentru autorizatia de construire imi trebuie o decizie(care scrie pe ea cf art 41 din legea 230/2007),data de primarie catre asociatia de locatari sa fie semnata de comitetul executiv si de presedintele asociatiei, prin care acestia iau la cunostinta modificarile facute. Acum este marea problema : acestia nu vor sa semneze, adica cei din comitet(motivul:nu vor ei sa modific eu in casa, cu toate ca alti vecini au modificat). Spuneti-mi va rog ce sa fac. M-am dus la un membru din comitet sa vb cu dumnealui insa am primit numai jigniri si tipaturi. Noi am vrut sa facem legal ... dar vad ca nu se poate. Astept un raspuns. Va multumesc anticipat!
Interventie moderator
Va rog sa deschiteti un topic separat pe tema din mesajul dv.

Aici se discuta alt subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a plati penalizarea dddgab dddgab Cum trebuie procedat in cazul unui proprietar care refuza sa plateasca penalizarea (afisata pe lista de intretinere) dar plateste suma pentru intretinere ... (vezi toată discuția)
Nelamurire -legea 175/2010 - scutire de la plata penalitatilor carmee carmee Conform legii, penalitatile vor fi scutite, indiferent de data/ perioada in care au fost cumulate? Sau se sterg cele cumulate din iulie 2010 pana in ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere redsofie redsofie Buna ziua, As dori sa aflu si eu raspunsul la urmatoarea situatie cu care s-a confruntat fratele meu. Anul trecut a avut restanta la intretinere o suma ... (vezi toată discuția)