am facut o actiune in instanta in care solicit recuperarea vechimii in munca. mama mea a pierdut cartea de munca in urma inundatiilor din 2005 . A mers la soc. unde a lucrat timp de 20 de ani dar respectiva soc a fost lichidata. soc. este de pe vremea lui Ceausescu. arhiva a fost mutata intr-o localitate, alta decit cea unde se afla soc. A mers apoi la lichidatorul soc. dar acesta a spus ca el nu mai are nicio legatura ,ca si-a terminat treaba. respectiva arhiva a fost inchisa si momentan nu este nimeni acolo. actiune a fost indreptata impotriva lichidatorului dar cererea a fost respinsa pe motiv ca acesta nu are calitate procesuala. ce putem sa mai facem in situatia de fata?
Si la locul unde a fost mutata arhiva acelei societati , s-a mers? .. nu a reusit sa ia nicio informatie cu privire la acel imobil sau ce s-a intamplat cu acea arhiva ?
persoana respectiva care lucra la arhiva a iesit la pensie si nu a mai fost angatata o alta persoana. deci arhiva este inchisa si nu are nimeni acces. de aceia am facut aceasta actiune in instanta.
Atunci actiunea o faceti impotriva fostului angajator .. cineva trebuie sa preia acea arhiva si , eventual, s-o predea Arhivelor Nationale ... cel care a iesit la pensie cui i-a predat aceasta gestiune?