Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema?
1). am fost 2 ani de zile in concediu crestere copil si dupa aceasta perioada mi-am depus dosarul pentru somaj...care de 2 luni ma tot plimba functionarii de la ghiseu dupa diverse acte si de fiecare data gasesc cate ceva; ba sa treaca scoala norma didactica,. ba sa-mi faca decizie de reluare a activitatii,......ceea ce eu am fost angajata pe perioada determinata.....etc;
2.. am lucrat in invatamant pe perioada determinata si am vechime de 10 ani;
3.in urma cu 2 ani de a intra in concediu de materniate am lucrat la 2 scoli, dar nu impreuna in aceeasi perioada.....la una din scoli nu apare stagiu de cotizare 5 zile dintr-o luna si scoala respectiva nu accepta sa-mi faca declaratie rectificativa din 2008;
4; eu nu inteleg de ce nu-mi iau in considerare fiindca le-am dus adeverinta cu venit pe o perioada de 24 luni inainte de a intra in concediu de crestere copil????? Ziceau ca nu pot lua alte luni???????
5; se leaga doar de 5 zile la care nu apare stagiu cotizare????
6. in lege scrie clar sa ai cotizat 12 luni din ultimele 24 luni;
7; ce-i de facut???
8. m-am saturat sa tot merg la ghiseu si din cate persoane erau acolo (15), la fiecare gasea cate caeva si nimic nu era bun;
9; isi bat joc functionarii publici;
Va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In lege scrie ca se suspenda contractul pe perioada CIC. SI d-voastra ziceti ca se ia iau 12 luni inainte de a intra in concediu plus lunile in care am fost in CIC si citez ceea ce ziceti''''''2. - In aceasta situatie se merge mai inapoi cu 12 luni pentru a se acoperi perioada necesara"""'
Si srie in lege ca nu se ia in calcul perioada de CIC la art. 34 (1,1).
Sigur, acuz agentia ca nu-mi dau un raspuns clar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va multumesc!
1. - Nu am spus ca se ia in calcul si perioada cat ati fost in CCC ci nuami lunile lucrate dupa CCC sau inainte de CCC.
- Am zis ca "se merge mai inapoi 12 luni" adica mai inainte de intrarea in CCC.
2. Persoana de la Agentia de Somaj trebuia sa va explice clar, cu citarea bazei legale, care este motivul legal al respingerii cererii dvs.
Intrebare
ana isa
exista posibilitatea ca, daca am beneficiat de indemniz. de crestere a copilului (deci am avut 12 luni lucrate inaintea nasterii) sa NU pot beneficia de ... (vezi toată discuția)