sal.... am contestat un proces-verbal in instanta si am pierdut, si nu am fost in 15 zile de la motivare sa predau permisul de coducere ce ce intampla???? dela politie nu am primit nimic....pot sa circul???????
iti spun din proprie experienta,am avut accident in 2008,am pierdut contestatia in sept 2009,nu l-am predat,am circulat in continuare si in nov 2011 am primit acasa instiintare sa-l predau,in cazul in care nu-l predam eu figuram cu el suspendat si era mai rau,drept pt care m-am conformat,deci ,te gasesc si peste 2 ani si iti trimit instiintare acasa, [Editat],daca vrei sa scapi de grija asta,te duci de buna voie si-l predai si gata.oricum tot o sa-l predai,acum sau peste ceva timp.
[Obs. moderator: Va rog sa va argumentati raspunsurile, si ma refer la prevederi legale, si sa cititi si sa respectati pct. 2.2 teza finala din regulamentul de postare]
ok.....multumesc frumos...... dar vezi ca am inteles ca daca in termen de 2 ani de la data in care s-a dat decizia definitiva nu t-i sa suspendat permisul pedeapsa sa prescris..... intreaba un avocat;)