avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut plangerea contraventionala dar nu am predat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut plangerea contraventionala dar nu am predat permisul de conducere, pot sa circul?

sal.... am contestat un proces-verbal in instanta si am pierdut, si nu am fost in 15 zile de la motivare sa predau permisul de coducere ce ce intampla???? dela politie nu am primit nimic....pot sa circul???????
Cel mai recent răspuns: onel666 , utilizator 12:02, 11 Aprilie 2013
iti spun din proprie experienta,am avut accident in 2008,am pierdut contestatia in sept 2009,nu l-am predat,am circulat in continuare si in nov 2011 am primit acasa instiintare sa-l predau,in cazul in care nu-l predam eu figuram cu el suspendat si era mai rau,drept pt care m-am conformat,deci ,te gasesc si peste 2 ani si iti trimit instiintare acasa, [Editat],daca vrei sa scapi de grija asta,te duci de buna voie si-l predai si gata.oricum tot o sa-l predai,acum sau peste ceva timp.

[Obs. moderator: Va rog sa va argumentati raspunsurile, si ma refer la prevederi legale, si sa cititi si sa respectati pct. 2.2 teza finala din regulamentul de postare]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
ok.....multumesc frumos...... dar vezi ca am inteles ca daca in termen de 2 ani de la data in care s-a dat decizia definitiva nu t-i sa suspendat permisul pedeapsa sa prescris..... intreaba un avocat;)
nu cred ca facea politia abuz......asta e au trecut 2 luni,mai am 2
ai predat pana la urma permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, după ce decizia tribunalului devine definitiva in ... Constantin Marian Constantin Marian Buna ziua, după ce decizia tribunalului devine definitiva in câte zile trebuie sa merg cu permisul la poliție ? Eu stiu ca in 15 zile (tot aici undeva am ... (vezi toată discuția)
Am condus cu permisu suspendat codrinioan codrinioan buna ziua as vrea si eu un sfat acum ceva timp am parcat pe contra sens mi sa suspendat permisul le 3 luni am facu contestatie mi,a dat permisul inapoi acum 2 ... (vezi toată discuția)
Nepredarea permis in termenul de 15 zile Bianca163 Bianca163 Buna ziua! Am formulat plângere împotriva procesului-verbal prin care mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe o durata de 3 luni, instanța a respins ... (vezi toată discuția)