avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... confruntare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confruntare

In procesul de instrumentare a unui dosar penal,in cadrul unei confruntari intre parti,mediate de un inspector sau comisar de politie,avocatul uneia din parti are dreptul de a pune intrebari directe uneia din parti ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:25, 4 Decembrie 2011
Avocatul pune intrebari pentru clarificarea inadvertentelor sau pentru a evidentia anumite aspecte pe care le are in vedere in aparare.
Partea pe care o asista nu are cunostinte juridice asa ca aria de intrebari poate fi incompleta, deci nu vad nimic nelegal in confruntarea dvs.
Daca si dvs. la randul dvs. aveati aparator care solicita sa fie prezent la toate actele de urmarire ( pentru ca in cazul partii adverse asta s-a intamplat, motiv pentru care avocatul a fost prezent la confruntarea partilor) si in cazul dvs. la fel se putea proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se face declaratie sub juramant? dariusene dariusene Acum un an am depus o declaratie scrisa olograf (cu propria mea mana) fara a depune niciun fel de juramant. Din declaratie rezulta ca pot fi considerat martor ... (vezi toată discuția)
Confruntare handsu handsu Daca in cursul anchetei confruntarea este obligatorie in cazul in care declaratiile partilor ( partea vatamata si invinuitul) sunt contradictorii , si nu ... (vezi toată discuția)
Faptuitor - furt de la colegele de camera rhema rhema ----------------------------------------------------------------- Buna ziua,am fost chemata la politie in noiembrie 2012 acuzata in calitate de ... (vezi toată discuția)