diana.m. a scris:
Mi-as dorii,sa vina cineva care chiar a intrat pe bune,fara sa dea bani,si sa spuna "Diana,se poate!" .
Diana, se poate!
Pe vremea mea trebuia sa-ti gasesti intai indrumatorul si apoi sustineai interviul /un soi de examen oral. (Acum e invers si e chiar mai bine. Sunt destule birouri care cauta stagiari)
Eram si eu ingandurata din cauza sumelor care se vehiculau si pe atunci, ca si acum.
Din pricina asta m-am dus in biroul unui avocat cu o punga (cred ca se mai comercializeza si acum) pe care scria: "doar atat (ma) duce punga". S-a prapadit de ras si mi-a dat tidula necesara in urmatoarele minute, inainte de a ne ameti cu continutul pungii. Asta a fost "spaga" pe care am dat-o ... pardon, am baut-o impreuna.
La interviu, larga la vorba cum sunt, dadeam sfaturi pe culoar contracandidatilor, sprijinita de o usa intredeschisa. Cand am intrat in fata comisiei mi-au spus: pe dvs. ce sa va mai intrebam? Foaia matricola vorbeste...raspunsurile le-ati data deja pe hol...
Da am avut noroc, ar zice unii. Dar norocul este ceea ce se intampla daca apare o oportunitate intr-un moment in care esti ...pregatit.