avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exista oare dreptate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exista oare dreptate?

Buna seara...Ma poate indruma cineva cui sa ma adresez. In feb 2009 am fost ademenita si retinuta cu forta de trei indivizi in locuinta unuia dintre ei folosindu-se pentru a ma intimida de un caine lup care l-au adus in casa sa nu pot fugii. Unul dintre ei ma obligat sa intretin raport sexual cu el . Mentionez ca la acea data aveam varsta de 15 ani ...totodata in acea noapte a fost alertat prin 112 lipsa mea de la domiciliu sugerinduli-se si indicii cu posibilitatea unde as putea fi. Dimineata mi-au dat drumul si mam dus la politia locala unde am reclamat cele intamplate acestia mi-au spus ca fapta nu sa petrecut pe raza lor asa ca mau trimis la politia rurala unde aveau domiciliu agresorii numai ca fiind duminica am renuntat si am mers luni .Acolo sub un potop de injuraturi reprosindu-mi ca ei mau cautat toata noaptea au chemat o asistenta de la protectia copilului care ma audiat si declarind ca adevarate cele sustinute de mine. Seful de post a insistat sa nu-mi sustin declaratia deoarece cel care ma violat era o cunostinta de al lui chemindu-l si pe bunicul meu sa ma convinga sa renunt pana in acel moment am rezistat dar mau suit intr-o masina inpreuna cu agresorii mei si ne-am deplasat la inspectorat unde toti au fost potrivnici cu mine de parca eu eram infractoarea si ei victime . Dupa o zi intreaga de convingeri si de prosteala ca daca ma duc la medic si nu sunt fata mare am sa am de suferit etc...am cedat nervos si am spus sa ma lase in pace ca nu mai imi trebuie nimic mau pus sa scriu ca nu am nici o pretentie si am primit acasa referatul cu neinceperea urmarii penale .Acum sunt casatorita si am un copil imi este sila cind ma gindesc la ce am patit si ce fel de lege este asta care ai partineste pe infractori iar agresorii mei sunt liberi si-mi rid in fata. Sunt probe la dosar martori care mau vazut , convorbirea mea telefonica , apelul la 112 etc dar acum mai mult as vrea sa fie pedepsiti acei anchetatori care n-au respectat legea si si-au batut joc de un copil fara mama si tata. Se mai poate face ceva in situatia de fata??!!!
olimpia_ilie a scris:

Puteti face si acum o plangere impotriva acelor "baieti" pt infractiunile de "lipsire de libertate" si "viol", dar trebuie sa fiti constienta ca fara o expertiza medico-legala ce trebuia facuta in acel moment, violul este aproape imposibil de demonstrat.
Cat despre acei politisti, faceti plangere si impotriva acestora pt infractiunea de "abuz in serviciu", "purtare abuziva" , "santaj" sau orice alta infractiune existenta in speta, folositi-va de toate probele si toti martorii.

Si daca pierde, le plateste domnilor politisti daune morale?

Pana la ajungerea in intanta exista faza de urmarire penala. Eventuala netrimitere in judecata a politistilor sau achitarea acestora in faza de judecata nu duce la concluzia unei denuntari calomnioase pt ca denuntatorul sa fie obligat la daune.
Dar cheltuiala lor cu un "bunul lor prieten avocat". Care va avea un onorariu de `1000 lei sa zicem in faza de UP ?
da ...in aug. inplinesc 18 ani mam casatorit acum 10 luni cu tatal copilului meu (nu cel cu violul) ci o persoana mai in varsta ca mine caruia i-am povestit cele intinplate si acum el nu are liniste pina nu se va face dreptate cu riscul de a ma razbuna in vreun fel pentru ca legea a fost de partea JIGODIILORRR si nu de partea unui copil lipsit de ajutor....RUSINEEEEE JUSTITII ROMANE
Sper ca iti dai seama ca daca castigi, pt.ca au fost 3 (circumstanta agravanta pt.ca erau mai multi) + sechestru (concurs de infractiuni) aia putea vedea inchisoare 3-4 ani ca "mortul" ... iar violatorii de minore nu sunt primiti prea cu drag la "facultate". Sunt loviti in dintzi pana sunt lasati fara dantura ca nu cumva sa-i muste pe aia 'versati', cu alte cuvinte devin 'fetele' celor lalti puscariasi ...
:)))))
Chiar nu inteleg de ce se comporta asa urat fata de violatori :))) Eu nu pot sa cred ca un talhar, criminal, sau ceva golan din clanurile astea care bantuie Romania merge cu un buchet de flori la iubita, si le vorbeste femeilor cu sarumana.

+ ca pt. viol cred ca se daume morale de cat? 15 000 euro - 20 000 euro :) Mai mult decat daca omori in bataie pe un baiat in plina strada :)


Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
xuser, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea privind violul unei minore Nekyh Nekyh Bună ziua. Vi se pare normal ca politia sa declare ca nu are ce face, doar pentru ca atât victima (care avea 13 ani în momentul respectiv... 14 acum) cât ... (vezi toată discuția)
Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)