Doamna draga, cu nervi si orgolii si ambitii, nu prea castigati, nici procese si nici in viata!
Conform regulamentului acestui forum, nu aveti voie sa atacati o persoana, eventual doar idei, de aceea va recomand sa va revizuiti cuvintele postate...
Daca dv. ati venit aici sa intrebati daca puteti obtine pensie, ma intreb de ce ati facut-o daca erati asa de convinsa ca puteti? Se pare ca nu v-au convins acei multi pe care i-ati consultat anterior...
Pe mine nu ma impresioneaza chestiuni de genul "nu-i asa, ca stiu eu!", pe mine ma intereseaza argumente legale... Daca puteti intreba acele persoane in ce baza puteti obtine pensie, tare m-as bucura sa-mi prezentati baza pe care v-au sfatuit ei... Ca sa stim ce discutam...
fallen a scris:
Mie imi place ca indiferent de situatie, daca am nevoie, sa ascult cat mai multe pareri, indiferent de la cine vine. Totul conteaza si ajuta.
Ajuta-ma te rog, daca poti si vrei, pt ca am mai multa incredere in tine decat in avocatul nostru
Sunteti prima persoana care imi spune ca nu se poate si credeti-ma ca am vb cu foarte multa lume care lucreaza in acest domeniu.
Luati-o mai usor cu comentariile ca nu aveti dreptate.
Pana la urma, nu inteleg, vreti cat mai multe pareri, sau vreti aceeasi parere de cat mai multe ori?
Bafta!