avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord asociatie pentru sediu de firma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord asociatie pentru sediu de firma

Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie.
Am primit pentru a da acord o cerere tip de sediu de firma de la un proprietar.
Cererea e completata de un comodatar pe care eu nu-l cunosc si e intr-un singur exemplar.
Nu cred ca e in regula. Spuneti-mi va rog ce acte trebuie sa prezinte proprietarul apt, in care se va afla firma respectiva, eu nu pot da acorrd unei persoane necunoscute. Si cred ca cererea trebuie sa fie in 2 exemplare, nu? sa-mi ramina si mie unexemplar pt. asociatie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 09:38, 11 Decembrie 2011
Nu-i dati si....basta!
Daca proprietarul nu colaboreaza cu dv., nu sunteti obligat sa acceptati ce va cere el. Punct!
Daca ati fi citit cu atentie formularul ati fi observat ca la punctul 2 indice 2) se completeaza cu asociat/imputernicit/reprezentant.Cererea nu se completeaza de proprietarul apartamentului ci de asociat/imputernicit/reprezentant al societatii in curs de constituire (sau al societatii deja infiintate)
Poate ca ar fi fost indicat sa vina si proprietarul apartamentului ( in speta COMODANTUL) sa sustina alaturi de asociatul/ administratorul (in speta COMODATARUL) firmei in curs de constituire (sau al societatii deja infiintate) in fata dvs cererea de acordare a vizei.
Si totodata este indicat sa vi se prezinte si contractul de comodat incheiat.
Pai asta am cerut si eu. Probabil ca ceva e in neregula cu acel contract sau cu acel comodatar odata ce proprietarul a fost atit de indignat de cererea mea si vad ca pina la aceasta ora, de unde zicea ca se grabeste tare, nu a aparut cu actele solicitate de mine si anume: contractul de comodat in copie si un exemplar copie dupa acord sa ramina in arhiva.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire asociatie - contract comodat grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa-mi explicati, daca se poate, ce pasi trebuiesc urmati pentru a incheia un contract de comodat, stiu ca exista un tipizat, ma ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru sc Daniel2Fast Daniel2Fast Buna seara, Am o mare nelamurire. Acum putin timp am obtinut acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea sediului social fara ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, am cateva nelamuriri in legatura cu incheierea contractului de comodat pentru sediul social al unei firme. Am inteles ca acesta poate fi redactat ... (vezi toată discuția)