avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ramas fara gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ramas fara gaze

Locuiesc intr-o scara de bloc cu 24 de apartamente ,22 dintre acestea sunt racordate la o noua teava de gaze si au contoare individuale ,am ramas doar eu si cu un alt apartament pe vechea conducta de gaze, deci care platim pausal la Asociatia de proprietari. De 30 de zile o fost sistata furnizarea gazului .eu nu am datorii la asociatia de proprietari. Presedintele asociatiei mi-a zis ca trebuie reinnoit contractul cu Eon,si de aceea a fost oprit gazul. In situatia asta deschiderea se plateste de catre asociatie de proprietariX-(

Pot actiona asociatia de proprietari in instanta intrucat contractul de furnizare a gazului este incheiat intre Eon si asociatie?
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:57, 14 Decembrie 2011
am primit raspuns si de la eon gaz prin care mi se spune ca ,deconectarea de la gaze a fost facuta la cererea asociatiei de proprietari,cu toate ca eu sunt la zi cu plata intretineri,ramanand doar 2 apartamente conectate la gaz ce palateau gazul la asociatie ,ei au considerat ca e mai simplu sa nu reinoiasca contractul cu EON ,si mai simplu e sa ceara acestuia debransarea ,vin si ma intreb ,atata timp cat toti cei de la asociatie iau un salar ,atat cenzori,seful de scara ,presedintele,administratorul,nu e mai usor sa se faca ca au uitat sa reinoiasca contractul cu furnizori,,,,,,,,,,,,de cat sa faca cozile la eon gaz sa reprezinte interesele intereselenoastre
A reinnoi un contract nu inseamna sa stea la cozi, ci sa il faca o data pentru mai mult timp.
Cat priveste plata facturii, acesta se poate face online, stand acasa pe scaun in fata calculatorului, asta, bineinteles, daca ai cont in banca si internet.
Iar daca n-ai internet, te poti deplasa la cea mai apropiata banca si platesti factura chiar si la automatele instalate in sediile acestor banci.

Deci este o comoditate de la un cap la altul, cu atat mai vinovata cu cat dv. platiti niste salarii ca sa fiti servit si nu ignorat.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie gaze udau_1966 udau_1966 incepand de azi,09.04.2013, in asociatia mea au inceput verificarile la instalatia de gaze ce alimenteaza fiecare apartament, verificare care se face ... (vezi toată discuția)
1. demisie presedinte 2. debransare fara avizul asociatiei daniela ciocoiu daniela ciocoiu 1. Ma intereseaza unde se poate adresa un presedinte de asociatie pentru a demisiona din functie. 2. Daca un chirias al unui apartament s-a debransat si si-a ... (vezi toată discuția)