avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Am fost implicat intr-un accident rutier, find lovit din spate de o alta masina ; dupa incheierea PV am ramas stupefiat de faptul ca Ag constatator(recte politistul) m-a scos vinovat.....:O .........ca nu m-am asigurat la mers inapoi.in plus, suspicionez ca martor asistent in PV a fost mentionat chiar cel care m-a lovit din spate.

sunt inca in termenul de contestare, va rog sa-mi precizati ce se poate face si eventual daca exista un model de contestatie la PV

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:02, 13 Decembrie 2011
Numai printr-o expertiza se poate stabili modul in care s-a produs accidentul, mai ales ca nu exista martori oculari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto f_mihai f_mihai Prin urgent inseamna ca astazi la ora 11 am "intalnire" la tribunal. Mi s-a luat permisul de catre un politist cu prea multa imaginatie din motiv SF-istic ... (vezi toată discuția)
Prezentare dovezi contestatie pv trecere pe rosu gabriellaptaru gabriellaptaru Buna ziua, In luna mai mi-a fost suspendat permisul de conducere pe motiv ca am trecut pe rosu. Mentionez ca am trecut pe verde, nici macar pe galben, doar ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis alinailiescu89 alinailiescu89 buna ziua. sotul meu a fost sanctionat cu suspendarea permisului pentru trecerea pe rosu a semaforului, lucru neadevarat. au fost cam 5 infatisari pana acum ... (vezi toată discuția)