Buna, in urma cu ceva timp am incheiat un contract de v-c cu clauza cu o femeie sa o intretinem in schimbul apartamentului in care locuia. Acum 1 luna si ceva a murit dar ne-am trezit cu citatie la proces precum ca ea ne dadea in judecata ca nu aveam grija de ea. Are doua surori, se poate sa continue sora ei procesul? Ea nu a vorbit cu ea in ultimii trei ani. Am inteles ca se poate opri procesul pe baza unor neclaritati, exceptii. Dar in caz ca sora doreste sa continue intram in plin proces. Ceea ce a declarat decedata in legatura cu ingrijirea ei este total fals. Se poate ca sora sa castige? Sau ce anume se intampla?
Avocata ce interes ar avea sa le anunte? eu de unde stiu ce mostenitori are un client? avocatii inca nu citesc in stele, probabil vor dezvolta si acest talent pe viitor.
Va spun eu ca daca si-a luat banii e mai bine pt ea sa ramana asa:)
Daca un avocat v-a spus, fara sa vada dosarul, ca poate sa faca asa si pe dincolo, cautati altul. Exceptiile procesuale sau de procedura sunt aparari prin care se tinde sa se respinga actiunea sau sa se prelungeasca procesul. E prematur sa se pronunte daca inca nu stie despre ce e vorba.
Daca vindeti si contractul de intretinere se reziliaza, trebuie sa dati banii pe care i-ati luat pe apartament inapoi. Mai bine stati linistiti deocamdata.
in citatiea primita ,daca puteti spune ,cine este reclamant - una din surori ,batrana care v-a vandut ?? .in cazul ca reclamant este batrana si nici una din surori nu are procura judiciara sau implicata in dosar , A T U N C I procesul se suspenda definitiv mort reclamantul
ne-a dat in judecata batrana care a decedat. Surorile nu cred ca stiu de proces. Ar fi perect daca sora ei nu poate continua procesul. Nu are procurasau altceva.