Buna ziua, am lucrat la o firma de pariuri sportive, cu un contract de munca pe perioada nedetrminata, sefa de magazin se pare ca nu-i place de mine si se hotaraste sa ma dea afara, imi imputa o lipsa de 10 lei, desi eu nu eram vinovata pentru ca se mai lucrase inca 7 ore inainte sa ma anunte de lipsa acestor bani..imi sun managerul de regionala si ii spun sa'mi rezolve problema, ca nu eu sunt cea vinovata....si apoi aceasta ma suna ca ma concediaza..fara preaviz fara nimic...ce ma sfatuiti sa fac.. am intrebat'o care este motivul si imi spune ca nu corespund din punct de vedere profesional...desi eu mi'am facut intocmai treaba , ba mai mult o ajutam si pe alta colega de tura sa faca actele...eu am lucrat 3 luni..vreau sa stiu daca pot primi somaj ...sau ce sa fac sunt nevinovata .....:((:((
eu maine ar trebui sa merg la IMT si sa fac o plangere,insa acum eu am problema nu am decat contractul de garantie copie de pe contractul de munca nu am primit ,ce sa fac sa merg in agentie s s o cer?
Nu va trebuie copie de pe contract ... in sesizare mentionati datele dvs de identificare, data angajarii , unde sunteti angajata si faptele savarsite de angajator ce constituie incalcari ale legislatiei muncii .
Legislatie
criss_cluj15
Buna seara,
Am si eu cateva intrebari privind un caz real al C.I.M.
Am facut sesizare la I.T.M.,au venit in control si ne-au pus sa complectam o declaratie ... (vezi toată discuția)