avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Roºia Montanã: Vorbeºte acum sau taci mai târziu
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Roºia Montanã: Vorbeºte acum sau taci mai târziu

Asta ar trebui citit si dat mai departe .
[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ] /

Astazi am vazut cum cativa protestatari au fost luati pe sus din Piata Universitatii . Si dupa campania de presa agresiva din ultimele luni cred ca soarta aurului de acolo este petcetluita .
Ma gandesc ca in actuala criza mondiala aurul de acolo este mana cereasca . Cat de mare va fi fost spaga de data asta ?! . Po porul este prost si ei mizeaza pe prostia si lasitatea noastra .

Mereu am fost un om de dreapta . De la revolutie si pana azi am votat cu dreapta si am condamnat regimul Iliescu si tot ce a derivat din FSN-ul lui .
Acum insa daca PDL-ul si Boc semneaza si le dau astora acceptul pt a intra in Rosia Montana s-au lins pe bot. Raul facut de Iliescu & co va fi incomensurabil mai mic in ochii mei decat tradarea pe care ar putea s-o faca astia . La fel cum s-a intamplat cu PNL-ul cand pe ultima suta de metri Tariceanu a dat pe nimic petrolul din platoul continental . Atunci s-a produs in sufletul meu ruptura definitiva de liberali . Acum daca o face si PDL-ul imi va fi foarte greu sa mai merg vreodata la vot. Am putut intelege la un moment dat vanzarea pe nimic a Petromului ,a BCR-ului . Intrarea in UE a fost cumparata scump . Acum nu vad nici un motiv pentru care sa le dam alaora pe tava atata avere mocca.
Si habar n-am ce e de facut intr-o societate asa de divizata ca a noastra.
Parerea mea este ca sunt pe cale sa ia spaga si astia . daca nu au incasat-o deja pentru ca prea mare si agresiva este campania de presa din ultima vreme in favoarea exploatarii de acolo .

Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 20:50, 29 Decembrie 2012
Pe 28 februarie, 100 de ONG-uri au depus la secretariatul Guvernului României o scrisoare prin care solicită demiterea dlui Marin Anton, secretar de stat la Ministerul Mediului și Pădurilor, ca urmare a afirmațiilor scandaloase și a poziției exprimate în calitatea sa oficială referitor la proiectul Roșia Montană. Afirmațiile au fost făcute public în cadrul emisiunii "Judecă tu!" din data de 23 februarie 2012, difuzată de TVR1.

Si noi putem cere demisia domnului Marin Anton secretarul de stat la Ministerul Mediului si Padurilor.
Sustineti initiativa la linkul urmator.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
eliasav, utilizator
Am inteles ca odata cu inceperea acestui proiect lumea ar putea avea de suferit din cauza poluarii.Stie cineva mai bine care sunt factorii care ar duce la poluare?Exista pericol pentru oamenii din jurul Rosii Montane?
Daca stie cineva sa dea mai multe detalii referitor la acest lucru il rog frumos sa scrie aici.
Eu unul sunt putin in neclar, am auzit multe discutii, unele pro, unele contra.
Daca stie cineva sa dea mai multe detalii referitor la acest lucru il rog frumos sa scrie aici.

Va rog sa parcurgeti intregul topic incepand cu prima pagina si urmatoarea pagina

Sper ca veti gasi un raspuns la solicitarea dvs.

Va multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
eliasav, utilizator
eliasav,sa inteleg ca domnul secretar de stat Marin Anton trebuie sa ia in considerare opinia unor oameni care nu sunt calificati sa vorbeasca despre cianura, in loc sa asculte de opinia expertilor? Ma intreb, oare de ce tari eco-friendly si mult mai civilizate ca noi (Finlanda, Suedia, Noua Zeelanda) folosesc cianurile in minerit si nu au nicio problema si noi nu le putem folosi? pt ca nu suntem atat de deschisi in gandire?
Kent8d a scris:

Am inteles ca odata cu inceperea acestui proiect lumea ar putea avea de suferit din cauza poluarii.Stie cineva mai bine care sunt factorii care ar duce la poluare?Exista pericol pentru oamenii din jurul Rosii Montane?
Eu unul sunt putin in neclar, am auzit multe discutii, unele pro, unele contra.

riscuri sunt in orice domeniu, afacere, proiect, industrie. Conteaza cum le preintampinam. Si riscul producerii unui dezastru care ar periclita mediul deja distrus de fostele exploatari ale statului este aproape zero, prin tehnologia folosita si construirea celui mai sigur baraj minier din lume.

Alte discuții în legătură

Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Rosia montana gold corporation salvatimediul salvatimediul Cineva sa-i opreasca pe cei de la Rosia Montana Gold Corporation. Ne-am saturat sa vedem cum se incalca legea pentru ca diverse companii straine sa plece cu ... (vezi toată discuția)
Sa invitam strabunii la discutii!! nucu$ nucu$ [b]Ar trebui sa fie o discutie, daca nu \" la moda\", cel putin intretinuta !![/b] Iata cateva strigate de ajutor, din partea celor care traiesc prezentul in ... (vezi toată discuția)