avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

buna seara am lucrat in zootehnie 2 ani si 1 la cultura mare [cimp }inainte de revolutie as dori sa stiu cita vechime ar trebui sa mi se treaca in cartea de munca VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: cucuvea , utilizator 17:44, 31 Ianuarie 2012
:offtopic:
Daca nu intelegeti Regulamentul de postare pe acest Forum, atunci nu are rost sa facem o polemica pe acest subiect.
Nu este pentru prima oara cand vi se aduce la cunostinta acest lucru ..... nu pentru mine trebuie sa indicati sursa de informare ...

Ceea ce ati postat dvs este preluat mot a mot de pe acel site , inclusiv mesajul adresat mie .
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
buna seara ma scuzati acuma revin cu date despre adeverinta care atesta timpul lucrat in CAP; eliberata de PRIMARIA com NAPRADEA jud SALAJ NR2551 din 05 10 2005 SCUTIT de timbru conf,Legii 117/1999,art.5 alin.1litera ''a" Adeverim prin prezenta ca d-na dom in.....nasc la .....a efectuat zile in cadrul fostului CAP conform fisei individuale dupa cum urmeaza; anul1986 plan 80 realizat 140 venit 7000 anul 1987 plan 80 realizat 139 venit 6950 si anul 1988 plan 80 realizat 110 venit 7698 .Intrebarea mea este cita vecnime ar trebui sa mi se revina la ceea ce se adevereste .VA MULTUMESC ANTICIPAT
Timpul util (vechime)se stabileste in ani prin raportarea volumului de munca exprimat in norme insumat pe intreaga perioada in care persoana asigurata a lucrat in fosta cooperativa agricola de productie, la cel mai mic volum anual de norme stabilit de adunarea generala in perioada respectiva.

Asadar,concret,pt. cazul dvs.se aduna normele realizate ,respectiv:140+139+110=389 si se impart la volumul de norme planificate cel mai mic, respectiv 80. Rezultat = 4,8ani timp util(vechime)

va multumesc de raspuns dar ce pot sa mai fac pentru ca la mine in cartea de munca mi-au trecut pentru toata perioada un an si 2 luni adica 4 luni cite ptr un an se mai poate face ceva si daca se poate va rog sa-mi ziceti ce?
buna seara am revenit pe forum si am sa va rog sa_mi raspundetichiar daca eu nu sunt destul de explicita in intrebari de aia va rog sa ma lamuriti d-voastra cei ce sunteti in masura sa o faceti.Intrebarea mea ar fi ;o persoana care a mers pe o ordonanta dintr-un loc de munca de la stat si a primit salarii compensatorii poate fi angajata tot la stat ,si daca se poate dupa ce perioada .VA MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii cap nykoletaradu nykoletaradu Am lucrat 15 ani la CAP si am realizat 1060 norme.cand m-am dus sa imi calculeze vechimea a impartit nr de norme la 80 si am iesit cu 13 ani timp utili ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea la normele cap? eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu cum se calculeaza vechime in cazul normelor CAP. Si daca se poate si temeiul legal unde se precizeaza modul de calcul. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Pensie revizuita URIAS URIAS Buna ziua, Am lucrat ca inginer agricol si sef ferma în perioada 1963-1990. În acelasi timp am lucrat si norma la CAP. În acest an am primit o adresa de la ... (vezi toată discuția)