avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatii de vanzare la executea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatii de vanzare la executea silita

Intr-un dosar de executare silita, as dori sa stiu cate publicatii de vanzare pot avea loc? Sunt limitate numarul de licitatii? Daca nu se prezinta nimeni la licitatii pot dobandi ceea ce se executa in contul creantei?
Multumesc.
spuneam de bilant care se poate consulta la registru pentru ca din el rezulta ...multe, adica se pot obtine informatii despre patrimoniu, alte alea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie crismiti crismiti Am niste nelamuriri privind licitatiile. Va expun situatiile cu care m-am intalnit: 1) Executorul mi-a spus ca banca care a cerut executarea nu accepta mai ... (vezi toată discuția)
Parti sociale si executarea/revocarea hot asociat unic ContSters221975 ContSters221975 sunt susceptibile de executare partile sociale la un srl? la valoarea nominala sau de piata, evident in cazul afirmativ? hotararea asociatului unic care este ... (vezi toată discuția)
Executare silita-licitatie publica-adjudecare in contul creantei marival marival Buna ziua, Avem un dosar de executare in care creditorul este o companie straina (din Europa) si doreste sa participe la licitatia bunurilor (mobile) ale ... (vezi toată discuția)