avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reforma sanatatii!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reforma sanatatii!

Salutare! De curand m-a abordat o amica sa-mi faca o oferta de neimaginat:cica de la 1.01.2012 va intra in vigoare o lege, nu stiu care, cine imi poate spune care cu drag as vrea sa o citesc, care obliga pe toti angajatii sa si faca o polita obligatorie de sanatate la una dintre centrele de sanatate private. Si cica as putea castiga o gramada bani daca ma fac broker pentru o anume firma si daca inchei polite de sanatate tuturor celor angajati. Asadar: cine stie mai multe imi poate spune si mie despre ce e vorba? Va multumesc!
Daca eu am fost obiectiva in postare,dvs sunteti clar subiectiva,astfel incat nu prea ar avea rost sa va dau un raspuns,dar totusi...Dupa cum am spus,inainte de a intreprinde orice demers(ca un om informat ce ma consider),m-am gandit sa "dau click pe net" pentru informatii,uite ca am ajuns pe blogul lui calin d---- unde am citit toate postarile;asa am aflat de chitanta in original si copia dupa buletin ce ar trebui predate cu dosarul de inscriere , aceste aspecte au fost mentionate de insusi dl calin unui colaborator,spunandu-i acestuia ca "asa cere regulamentul". Eu n-am de unde sa stiu realitatea,dar daca asa a spus calin d----,eu "am luat-o de buna",ulterior m-am gandit la eventualitatea folosirii acestei copii de catre cei din varf! Cat priveste partea cu "suntem mai multi pe aici",eu va inteleg,trebuie sa faceti tot posibilul pentru a castiga bani multi,ceea ce e foarte bine ,dar fara sa calcati pe oameni!
Si da,in momentul in care o sa apara OFICIAL date despre reforma ,si daca voi putea accede( e posibil sa fie nevoie de nu stiu ce autorizare in asigurari,deci pas),ma voi implica pentru a mai castiga o "suma modica".
A,si inca ceva,spre binele tuturor colaboratorilor inscrisi de buna- credinta(sunt convinsa ca,chiar putin creduli,tot or fi vreo 70,80%),imi doresc sa ma fi inselat cu privire la aspectele mentionate si toti cei in cauza chiar sa castige bani frumosi in urma unei munci pe care ,cu siguranta, o vor presta! Sanatate multa si spor la facut bani!
Salut.Am intrebat in acest topic despre coplata pensionarilor de anul viitor.Oare nu intra si acesta in Reforma sanatatii...Ar trebui sa postez un comentariu altundeva...multumesc...
aurel211252 a scris:

Salut.Am intrebat in acest topic despre coplata pensionarilor de anul viitor.Oare nu intra si acesta in Reforma sanatatii...Ar trebui sa postez un comentariu altundeva...multumesc...

ba da intra
aurel211252 a scris:

Ati primit aici un raspuns la aceeasi intrebare:
www.avocatnet.ro/content/for...
Daca postati aceeasi intrebare in mai multe topicuri nu inseamna ca veti primi un nou raspuns. Inca nu s-au stabilit normele pentru aplicarea acestei legi pe care o gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Sarbatori fericite!
L.C.

Alte discuții în legătură

Instiintare csa referitor asigurari de sanatate - atentie au aparut primii brokeri falsi !!! Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team COMUNICAT DE PRESÃ - CSA Firmele care promit câstiguri pentru adeziuni la Casele private de sănătate actionează în afara legii Comisia de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Noua escrocherie tip piramidal! darkdesign darkdesign Buna ziua, sunt din Piatra-Neamt, am sa imi pastrez anonimatul dar am sa vin cu o informatie legata despre o Escrocherie tip Joc piramidal prestata de ... (vezi toată discuția)