aurelia_denisa a scris:
Va doresc mult succes la societatea dvs. de asigurari, cu totii asteptam legea , lege care sa conduca la sanatatea sistemului de sanatate.
Referitor la celalalte aspecte....le vom vedea in momentul in care apare legea si normele la lege.
In ceea ce priveste capitolul "bani"- un gram de sinceritate ar fi de salutat - toti muncim pentru bani - nu din pasiune.
Nu am avut intentia de a spune ca societatea dvs. de asigurari nu este buna - de altfel nici nu aveam cum- nici macar nu stiam ca lucrati la o astfel de societate, dar inteleg "de ce nu puteti aplauda" - nimeni nu aplauda concurenta - sau poate sunt in eroare si am coloborat cu aceeas societate.
Oricum ar fi ...va doresc succes!
Cu stima,
Aurelia Tiribentea
Observ ca orice as spune intelegeti ceea ce doriti.
Suntem pe un forum juridic dar nu avem un dialog la acest nivel.De fapt,observ ca ati ales acest loc pentru a ne spune in permanenta ca ne respectati si ne stimati, pentru a ne face cunoscut numarul dv.de telefon.
Am pus cateva intrebari pe care le ocoliti.Ma asteptam la argumente.Sincer(ca tot ati invocat sinceritatea)nu stiu de ce veniti cu lucruri de genul"nu am avut intentia de a spune ca societatea dv.de asigurari nu este buna".
Esenta discutiei era modul in care intelegem sa obtinem banii,pana la urma.Am spus ca fiecare alege ce face cu experienta sa.
Spuneti ca altii denigreaza,stau pe margine.V-am spus ca nu pot aplauda asemenea abordare si raspundeti "nimeni nu aplauda concurenta"?
Doamna,eu nu concurez cu dumneavoastra.Nu ma intereseaza unde lucrati si cat castigati.
V-am spus un lucru de bun simt:si altii muncesc(da,pentru bani)si altii stiu ce a insemnat reforma in pensii.
Consider ca ceea ce scriu aici este "cartea mea de vizita" chiar daca am ales sa nu comunic numele meu. Inteleg ca exista un regulament si oricum nu imi caut clienti sau colaboratori in momentul in care scriu pe forum.
Regret ca am intrat intr-o asemenea discutie si aceasta este ultima mea interventie.
Cred ca respectul nu trebuie sa fie o simpla afirmatie.
Toate cele bune!