deab a scris:
Pentru inceput,doresc sa mentionez faptul ca nu reprezint nicio societate,broker ,bla.bla de asigurari! Am participat la pilonul 2 de pensii,unde am facut o suma modica,singurii bani pe care i-am dat atunci au fost pentru codul AMF.Imi doresc sa particip si la reforma in sanatate,bineinteles ca m-am pus pe studiat,dar SOC, observ ca unii dintre noi avem darul de a intra nesiliti de nimeni in teapa,in prostie si alte bube! Firme gen SA--E,BA---N,AL-A cica organizeaza cursuri de pregatire unde dai intre 65 si 100 ron;acum n-ar fi mare pierdere,dar problema e ca-ti "tragi" in mocirla neamul,prietenii,etc participand la acest sistem piramidal(100.000 colaboratori x 65 ron=).Intrebare intrebatoare:cum de toti cei in cauza("colaboratorii") nu s-au sesizat in momentul in care li s-au cerut chitanta in original si COPIA DUPA BULETIN?Ei nu sunt constienti de faptul ca propriile lor semnaturi si copii buletine vor reprezenta baza de date pe care si-o vor forma "capii" respectivelor firme(ei sunt deja asistenti brokeri)? Sa deschidem ochii inainte de....
Un subiect tare interesant, ce va fi dezbatut indelung si nu se va ajunge la un rezultat cu care sa fie toata lumea de acord. Daca nu reprezinti nici una dintre societatile spre care arunci cu noroi, cum se face ca emiti pareri? Cine ti-a cerut chitanta in original? Copia dupa actul de identitate, nu cumva este anexa la orice contract intre 2 sau mai multe parti? Intamplarea face sa fim mai multi de aici, parte din aceste firme. Eu personal am colaborat si in trecut cu SA--E si nu mi-a luat nimeni semnatura ci am folosit-o personal, asa cum am crezut de cuviinta. Spre deosebire de suma modica pe care ai facut-o tu, eu impreuna cu echipa mea, am castigat o mica avere alaturi de ei. Cine este mai castigat? Sa stii ca am lucrat legal! Cu cod AMF si cu toate autorizarile.