avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reforma sanatatii!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reforma sanatatii!

Salutare! De curand m-a abordat o amica sa-mi faca o oferta de neimaginat:cica de la 1.01.2012 va intra in vigoare o lege, nu stiu care, cine imi poate spune care cu drag as vrea sa o citesc, care obliga pe toti angajatii sa si faca o polita obligatorie de sanatate la una dintre centrele de sanatate private. Si cica as putea castiga o gramada bani daca ma fac broker pentru o anume firma si daca inchei polite de sanatate tuturor celor angajati. Asadar: cine stie mai multe imi poate spune si mie despre ce e vorba? Va multumesc!
am afisat mai jos extract din contractul de asigurare cititil cu atentie
floare _de_ colt a scris:

rcadeal a scris:

Ce parere aveti despre Astra Asigurari? Este normal sa mergi sa-ti faci o asigurare la masina si sa te oblige sa faci adeziuni la sistemul de sanatate? Exact asta se intampla, faci o asigurare pentru masina si primesti”cadou” o asigurare de sanatate care se transforma cu acordul tau dat prin semnatura intr-o adeziune la o casa de sanatate. Toate conditiile sunt trecute in contractul de asigurare dar cum lumea de obicei nu citeste contractele, las' ca merge! Dati inainte fratilor, luati semnaturi de la oameni pe contracte pe care apoi sa le transformati in adeziuni!

Nu va poate nimeni obliga sa acceptati acea asigurare.Riscurile acoperite sunt limitate,foarte limitate.:)
Oricum,polita de sanatate nu este inclusa in asigurare de raspundere civila.Asa ca,nu doriti asigurarea de sanatate,nu semnati.

uitata mai jos un pic am postat un extract din polita de asigurare
citestel cu atentie
Bine,il citesc cu atentie(ce va determina sa credeti ca nu il cunosc deja?):)
Stiti ca acest produs este oferit indiferent ca se incheie sau nu o asigurare de raspundere civila?Cunosc acest aspect de la o persoana care lucreaza acolo.
Din punctul meu de vedere,lucrurile sunt simple:aleg sa inchei o asigurare de raspundere civila dar acest fapt nu ii da dreptul NIMANUI sa ma oblige la altceva.
Nu doresc asigurarea,nu semnez.
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
floare _de_ colt, utilizator
Pentru inceput,doresc sa mentionez faptul ca nu reprezint nicio societate,broker ,bla.bla de asigurari! Am participat la pilonul 2 de pensii,unde am facut o suma modica,singurii bani pe care i-am dat atunci au fost pentru codul AMF.Imi doresc sa particip si la reforma in sanatate,bineinteles ca m-am pus pe studiat,dar SOC, observ ca unii dintre noi avem darul de a intra nesiliti de nimeni in teapa,in prostie si alte bube! Firme gen SA--E,BA---N,AL-A cica organizeaza cursuri de pregatire unde dai intre 65 si 100 ron;acum n-ar fi mare pierdere,dar problema e ca-ti "tragi" in mocirla neamul,prietenii,etc participand la acest sistem piramidal(100.000 colaboratori x 65 ron=).Intrebare intrebatoare:cum de toti cei in cauza("colaboratorii") nu s-au sesizat in momentul in care li s-au cerut chitanta in original si COPIA DUPA BULETIN?Ei nu sunt constienti de faptul ca propriile lor semnaturi si copii buletine vor reprezenta baza de date pe care si-o vor forma "capii" respectivelor firme(ei sunt deja asistenti brokeri)? Sa deschidem ochii inainte de....
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
deab, utilizator
deab a scris:

Pentru inceput,doresc sa mentionez faptul ca nu reprezint nicio societate,broker ,bla.bla de asigurari! Am participat la pilonul 2 de pensii,unde am facut o suma modica,singurii bani pe care i-am dat atunci au fost pentru codul AMF.Imi doresc sa particip si la reforma in sanatate,bineinteles ca m-am pus pe studiat,dar SOC, observ ca unii dintre noi avem darul de a intra nesiliti de nimeni in teapa,in prostie si alte bube! Firme gen SA--E,BA---N,AL-A cica organizeaza cursuri de pregatire unde dai intre 65 si 100 ron;acum n-ar fi mare pierdere,dar problema e ca-ti "tragi" in mocirla neamul,prietenii,etc participand la acest sistem piramidal(100.000 colaboratori x 65 ron=).Intrebare intrebatoare:cum de toti cei in cauza("colaboratorii") nu s-au sesizat in momentul in care li s-au cerut chitanta in original si COPIA DUPA BULETIN?Ei nu sunt constienti de faptul ca propriile lor semnaturi si copii buletine vor reprezenta baza de date pe care si-o vor forma "capii" respectivelor firme(ei sunt deja asistenti brokeri)? Sa deschidem ochii inainte de....

Un subiect tare interesant, ce va fi dezbatut indelung si nu se va ajunge la un rezultat cu care sa fie toata lumea de acord. Daca nu reprezinti nici una dintre societatile spre care arunci cu noroi, cum se face ca emiti pareri? Cine ti-a cerut chitanta in original? Copia dupa actul de identitate, nu cumva este anexa la orice contract intre 2 sau mai multe parti? Intamplarea face sa fim mai multi de aici, parte din aceste firme. Eu personal am colaborat si in trecut cu SA--E si nu mi-a luat nimeni semnatura ci am folosit-o personal, asa cum am crezut de cuviinta. Spre deosebire de suma modica pe care ai facut-o tu, eu impreuna cu echipa mea, am castigat o mica avere alaturi de ei. Cine este mai castigat? Sa stii ca am lucrat legal! Cu cod AMF si cu toate autorizarile.

Alte discuții în legătură

Instiintare csa referitor asigurari de sanatate - atentie au aparut primii brokeri falsi !!! Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team COMUNICAT DE PRESÃ - CSA Firmele care promit câstiguri pentru adeziuni la Casele private de sănătate actionează în afara legii Comisia de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Noua escrocherie tip piramidal! darkdesign darkdesign Buna ziua, sunt din Piatra-Neamt, am sa imi pastrez anonimatul dar am sa vin cu o informatie legata despre o Escrocherie tip Joc piramidal prestata de ... (vezi toată discuția)