Pentru inceput,doresc sa mentionez faptul ca nu reprezint nicio societate,broker ,bla.bla de asigurari! Am participat la pilonul 2 de pensii,unde am facut o suma modica,singurii bani pe care i-am dat atunci au fost pentru codul AMF.Imi doresc sa particip si la reforma in sanatate,bineinteles ca m-am pus pe studiat,dar SOC, observ ca unii dintre noi avem darul de a intra nesiliti de nimeni in teapa,in prostie si alte bube! Firme gen SA--E,BA---N,AL-A cica organizeaza cursuri de pregatire unde dai intre 65 si 100 ron;acum n-ar fi mare pierdere,dar problema e ca-ti "tragi" in mocirla neamul,prietenii,etc participand la acest sistem piramidal(100.000 colaboratori x 65 ron=).Intrebare intrebatoare:cum de toti cei in cauza("colaboratorii") nu s-au sesizat in momentul in care li s-au cerut chitanta in original si COPIA DUPA BULETIN?Ei nu sunt constienti de faptul ca propriile lor semnaturi si copii buletine vor reprezenta baza de date pe care si-o vor forma "capii" respectivelor firme(ei sunt deja asistenti brokeri)? Sa deschidem ochii inainte de....
~ final discuție ~