avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reforma sanatatii!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reforma sanatatii!

Salutare! De curand m-a abordat o amica sa-mi faca o oferta de neimaginat:cica de la 1.01.2012 va intra in vigoare o lege, nu stiu care, cine imi poate spune care cu drag as vrea sa o citesc, care obliga pe toti angajatii sa si faca o polita obligatorie de sanatate la una dintre centrele de sanatate private. Si cica as putea castiga o gramada bani daca ma fac broker pentru o anume firma si daca inchei polite de sanatate tuturor celor angajati. Asadar: cine stie mai multe imi poate spune si mie despre ce e vorba? Va multumesc!
deab a scris:

Pentru inceput,doresc sa mentionez faptul ca nu reprezint nicio societate,broker ,bla.bla de asigurari! Am participat la pilonul 2 de pensii,unde am facut o suma modica,singurii bani pe care i-am dat atunci au fost pentru codul AMF.Imi doresc sa particip si la reforma in sanatate,bineinteles ca m-am pus pe studiat,dar SOC, observ ca unii dintre noi avem darul de a intra nesiliti de nimeni in teapa,in prostie si alte bube! Firme gen SA--E,BA---N,AL-A cica organizeaza cursuri de pregatire unde dai intre 65 si 100 ron;acum n-ar fi mare pierdere,dar problema e ca-ti "tragi" in mocirla neamul,prietenii,etc participand la acest sistem piramidal(100.000 colaboratori x 65 ron=).Intrebare intrebatoare:cum de toti cei in cauza("colaboratorii") nu s-au sesizat in momentul in care li s-au cerut chitanta in original si COPIA DUPA BULETIN?Ei nu sunt constienti de faptul ca propriile lor semnaturi si copii buletine vor reprezenta baza de date pe care si-o vor forma "capii" respectivelor firme(ei sunt deja asistenti brokeri)? Sa deschidem ochii inainte de....


laso balta invata sa studiezi legile inainte de a face comentarii inutile ,stai si te uita in continuare si ai sa castigi cat ai castigat si la pilonul 2 o suma modica in timp ce altii au facut vile din banii castigati atunci ,defapt mai mult de atat nu ai sa poti niciodata fiindca nu vrei sa poti mai mult si negi cu desavarsire ca se poate mai mult ,in legatura cu codul AMF ai sa platesti si acum dar peste 150 lei in timp ce altii care au o structura si au platit taxe de seminar nu vor plati acea taxa .
Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat cu privire la apariţia unor „agenţi pentru reforma sănătăţii”

Comunicat
Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat cu privire la apariţia unor „agenţi pentru reforma sănătăţii” care promit câştiguri importante din strângerea de adeziuni la viitoarele case private de asigurări de sănătate.

“În ultimele zile a apărut un fenomen îngrijorător care se dezvoltă la limita legii şi care prevede un sistem piramidal de colectare a unor adeziuni pentru viitoarele case private de asigurări de sănătate. Vreau să trag un semnal de alarmă şi să subliniez că, deocamdată, legislaţia privind asigurările de sănătate este neschimbată. Orice modificare operată va fi făcută publică de către autorităţi, astfel încât cetăţenii să cunoscă exact şi corect modul în care pot accesa sistemul de asigurări private de sănătate”, a declarat RITLI Ladislau, ministrul Sănătăţii.

Asiguraţii trebuie să ştie că aceste firme care au apărut recent pe piaţă nu sunt autorizate, tabelele pe care le întocmesc cu date personale ale cetăţenilor sunt lipsite de valoare juridică. Mai mult, reprezintă un risc să prezinţi date personale unor persoane necunoscute.

Noul proiect de lege privind reforma în Sănătate este în lucru. Atunci când acesta va fi finalizat, iar sistemul de asigurări de sănătate private conturat, Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate îl vor pune în dezbatere publică.

[ link extern ]

Buna seara.Multumesc Laura C.,sper ca pe Avocat.net vor fi la anul multe clarificari in acest sens...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare csa referitor asigurari de sanatate - atentie au aparut primii brokeri falsi !!! Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team COMUNICAT DE PRESÃ - CSA Firmele care promit câstiguri pentru adeziuni la Casele private de sănătate actionează în afara legii Comisia de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Noua escrocherie tip piramidal! darkdesign darkdesign Buna ziua, sunt din Piatra-Neamt, am sa imi pastrez anonimatul dar am sa vin cu o informatie legata despre o Escrocherie tip Joc piramidal prestata de ... (vezi toată discuția)