Nici nu am spus ca este "Obligatorie".... am precizat ca este un produs facultativ.
Insa ce vroiam sa subliniez este ca nu se percep bani... nu se organizeaza cursuri contra cost... este oferita gratuit...si nu ti se cer date inutil. In schimbul furnizarii datelor vi se elibereaza o polita de asigurare facultativa in schimbul careia ar trebui platita o prima de asigurare dar aceasta este sustinuta de societatea in cauza.
Mi se pare aberant sa platesti pentru o "adeziune".... in acest fel tu sa mai aduci si pe nepotu', bunicu' ...
Nu te tine "captiv" cu nimic.... nu prevede astfel de clauze... si nu ai nici-o obligatie fata de societate. Este foarte simplu. Acestia o lanseza in campanie si astfel castiga imagine pe piata. In momentul in care vor deveni obligatorii acestia vor avea o baza de date destul de mare pentru a aborda potentialii clienti si a le prezenta oferta lor.
nistorsc a scris:
asa cum am mai zis, in acest post se scriu opinii, nu ceva documentat. polita respectiva este gratuita deoarece societatea emitenta vrea sa adune un milion pana la 31.12.2011, sa antameze prevederile legii care in momentul de fata este sub forma de proiect. compania respectiva nu este autorizata sa vanda "asigurari de sanatate obligatorii" pentru simplul motiv ca legea nu este in vigoare! problema politei este ca ea tine clientul captiv daca nu se sesizeaza ca dupa intrarea in vigoare a legii sa rezilieze contractul in 30 de zile!