as dori sa stiu si eu ce prevad aceste articole deoarece am primit aceasta citatie dupa 3 luni de la terminarea procesului si dupa ce s a dat sentinta.citatie vine de la o sectie de politie nu de la tribunal.ce prevad aceste articole si ce se intampla in caz de neprezentate deoarece eu nu sunt in tara si nu am cum sa ajung.va multumesc
Anuntati ca nu puteti ajunge la termenul fixat, organele de cercetare penala. Sunt 2 posibilitati, 1 ca din dosarul trimis spre judecata, sa se fi disjuns o parte si s-a format un alt dosar unde sunteti citat ca invinuit, 2 sunteti citat pentru o alta fapta.
Comunicati oficial sectiei de politie ca urmare faptului ca nu aflati in tara nu aveti posibilitatea sa dati curs citatiei ,nu aveti posibilitatea sa va prezentati la data si la ora convocata,
Se impune sa precizati daca in urmatoarea perioada reveniti in tara,asta pentru eventualitatea in care organul de cercetare cu scopul audierii dvs,ar intentiona sa reprogrameze audierea dvs
deci sa inteleg ca mi a facut cineva o plagere penala la aceeasi fapta pentru care am fost judecat?pentru ca eu nu am mai facut nimic ilegal de atunci.se poate sa fi venit o alta plangere la aceleasi obiecte care au fost depuse si celelalte plangeri de la dosar?