avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art 198 C.pr.pen art.176 alin.1 lit.e C.pr.pen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art 198 C.pr.pen art.176 alin.1 lit.e C.pr.pen

as dori sa stiu si eu ce prevad aceste articole deoarece am primit aceasta citatie dupa 3 luni de la terminarea procesului si dupa ce s a dat sentinta.citatie vine de la o sectie de politie nu de la tribunal.ce prevad aceste articole si ce se intampla in caz de neprezentate deoarece eu nu sunt in tara si nu am cum sa ajung.va multumesc
Cel mai recent răspuns: karmyrafy , utilizator 17:34, 15 Decembrie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema este suntem ghicitori in stele sa stim pentru ce ati fost chemat acolo.
Este clar ca pentru aceeasi fapta nu o mai fiti cercetat. Este vorba despre altceva.
Prin urmare nu aveti decat sa va duceti sa vedeti despre ce este vorba.
Daca nu puteti merge, sunati si stabiliti o alta zi,
Si eu cred ca e vorba de altceva. Ce s-a judecat s-a terminat, nu se mai revine asupra acelei fapte.
Asta e alta fapta, dvs. stiti mai bine ce ati facut si ce nu. Poate sa fie si un denunt calomnios, dar urmeaza sa aflati despre ce e vorba.
ok multumesc frumos pentru raspunsuri tuturor voi vedea despre ce e vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna citatia asta? vip2you17 vip2you17 Buna ziua am primit o citatie de la Organul de politie mi-a spus ca sunt chemata in calitate de martor in cauza privind Dosar mai scrie: In caz de ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere ?! francisca_maria francisca_maria Buna ziua, intr-o seara pe la ora 21 suna la usa parintilor mei un politist foarte nervos si suparat ca \"vin pe timpul meu si cu masina mea si sunt ... (vezi toată discuția)
Citarea in dosarul penal mira_79 mira_79 buna seara, am o nelamurire si pana imi gasesc un avocat ar fi extrem de utila opinia dumneavoastra: am primit de la Parchet o citatie care face referire ... (vezi toată discuția)