avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cerere tip suspendare somaj < 3 luni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cerere tip suspendare somaj < 3 luni

Buna ziua daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de cerere pentru suspendare somaj pe o perioada mai mica de 3 luni. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:47, 19 Octombrie 2012
Pai mie mi se explicase ca voi recupera banii aia pt. cele 3 sapt...e clar k nu am inteles eu cum trebuie, sau cei de la AJOFM m-au dus cu zaharelul...
Oricum pe mine nu ma interesa sa se prelungeasca k nu aveam de gand sa stau in somaj 9 luni cate mi-au dat ei....de maine incep serviciul.
Multumesc frumos pt. rapuns!
1. V-am explicat ca nu se poate recupera indemnizatia de somaj de pe perioada suspendarii.

2. Vestea buna este ca ati gasit un loc de munca si asta e mare lucru in ziua de azi.
Buna seara,
Va multumesc frumos pt. raspuns!
Am aflat pana la urma imi vor face contract pe perioada nedeterminata dar cu o perioada de 90 zile caledaristice de proba, in acest caz pot beneficia de cei 30%?
O alta rugaminte as mai avea: are cineva sa-mi dea formularul acela care il cer la somaj se numeste "formular locuri de munca vacante" eu nu reusesc sa-l printez de pe net si trebuie sa-l duc maine la serv.
Multumesc!
1. - Daca veti incheia un CIM pe perioada nedeterminata veti primi lunat 30% din indemnizatia de somaj pana se termina perioada de somaj la care ati avut dreptul.
- Perioada de proba face parte din CIM asa ca nu va faceti probleme.

2. Mergeti la Agentia de Somaj si solicitati un formular de "Situatia privind locurile de munca vacante".

Incercam sa o rezolv asa de pe net si s-o duc direct complectata, dar la noi asa e , trebuie sa te plimbi un pic...
Va multumesc din suflet pt. rasp!

Alte discuții în legătură

Obtinere somaj marianabrt marianabrt Vreau sa imi bag somajul si intentionez sa plec in strainatate, dar inainte de a pleca pentru o perioada nedeterminata a-si vrea sa imi suspend somajul. ... (vezi toată discuția)
Plec din tara, cum procedez ca sa nu pierd somajul? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Doresc sa pun sieu o intrebare: In momentul de fata sunt in somaj,totodata sunt pe punctul de a pleca in germania(nu pot preciza pe ce perioda) ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu somajul daca plec sa lucrez in strainatate? salsa salsa sant somera din ianuarie 2011 pe o perioada de 12 luni,recent mi sa oferit o posibilitate de a lucra in strainatate pe o perioada de 3 luni. Actele de angajare ... (vezi toată discuția)