Pai mie mi se explicase ca voi recupera banii aia pt. cele 3 sapt...e clar k nu am inteles eu cum trebuie, sau cei de la AJOFM m-au dus cu zaharelul...
Oricum pe mine nu ma interesa sa se prelungeasca k nu aveam de gand sa stau in somaj 9 luni cate mi-au dat ei....de maine incep serviciul.
Multumesc frumos pt. rapuns!
Buna seara,
Va multumesc frumos pt. raspuns!
Am aflat pana la urma imi vor face contract pe perioada nedeterminata dar cu o perioada de 90 zile caledaristice de proba, in acest caz pot beneficia de cei 30%?
O alta rugaminte as mai avea: are cineva sa-mi dea formularul acela care il cer la somaj se numeste "formular locuri de munca vacante" eu nu reusesc sa-l printez de pe net si trebuie sa-l duc maine la serv.
Multumesc!
1. - Daca veti incheia un CIM pe perioada nedeterminata veti primi lunat 30% din indemnizatia de somaj pana se termina perioada de somaj la care ati avut dreptul.
- Perioada de proba face parte din CIM asa ca nu va faceti probleme.
2. Mergeti la Agentia de Somaj si solicitati un formular de "Situatia privind locurile de munca vacante".
Obtinere somaj
marianabrt
Vreau sa imi bag somajul si intentionez sa plec in strainatate, dar inainte de a pleca pentru o perioada nedeterminata a-si vrea sa imi suspend somajul.
... (vezi toată discuția)