avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cerere tip suspendare somaj < 3 luni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cerere tip suspendare somaj < 3 luni

Buna ziua daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de cerere pentru suspendare somaj pe o perioada mai mica de 3 luni. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:47, 19 Octombrie 2012
Fiecare angajator ar trebui sa aiba astfel de formulare pe care sa le inmaneze salariatilor care au nevoie de ele, nu sa va puna pe dvs. pe drumuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere somaj marianabrt marianabrt Vreau sa imi bag somajul si intentionez sa plec in strainatate, dar inainte de a pleca pentru o perioada nedeterminata a-si vrea sa imi suspend somajul. ... (vezi toată discuția)
Plec din tara, cum procedez ca sa nu pierd somajul? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Doresc sa pun sieu o intrebare: In momentul de fata sunt in somaj,totodata sunt pe punctul de a pleca in germania(nu pot preciza pe ce perioda) ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu somajul daca plec sa lucrez in strainatate? salsa salsa sant somera din ianuarie 2011 pe o perioada de 12 luni,recent mi sa oferit o posibilitate de a lucra in strainatate pe o perioada de 3 luni. Actele de angajare ... (vezi toată discuția)