avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... definitivarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

definitivarea hotararii judecatoresti

Buna seara ,doresc o lamurire in ceea ce priveste:
suspendarea unei cauze in apelconform art.242 alin.2c.proc.civ.,pentru neprezentarea partilor,termenul de recurs este de un an de zile,dar apelantul parat doreste sa renunte la orice cale de atac ,cerand ramanerea definitiva a hotararii.Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 16 Decembrie 2011
mai studiati art.244 alin 2
:offtopic: Interventie moderator
@ gelagina

Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat puteti edita mesajul).

Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei mariazet46 mariazet46 buna seara Intr un proces de recunoastere a paternitatii /declinare ,minorul a fost recunoscut de tata,i s-a stabilit pensie alimentara si obligativitatea de ... (vezi toată discuția)
Perimare dosar doar cu privire la recurs sau si la fond. dandanaua dandanaua Printr-o incheiere data la fond in octombrie 2007, judecata cauzei civile respective este suspendata ca urmare a trimiterii la parchet a unui inscris sub ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot considera divortata? Va rog sa-mi spuneti cand ma pot considera divortata? Divortul s-a pronuntat pe 24 ian.2005 iar apelul facut de sot la tribunal s-a incheiat pe 13 iun.2005 ... (vezi toată discuția)