avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriptia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriptia

va rog sa imi spunti daca fac plangere penala,pt inscris in fals sub semnatura privata si uz de fals,fapta e prescrisa,deci,in aug 2009,persoana a semnat in numele meu, care ulterior m-a lasat cu debite,uzul de fals l-a folosit pana in ian 2010,e, tarziu sa fac plangere penala,pt ca am dosar civil pe rol de un an jumate in litijiu cu compania pt nulitatea contractului,dar dupa cum se vede taraganeaza mult,am scris mai devreme in detaliat, faptele,cu subiectul;martorii nu sunt obligati prin lege de a se prezenta la proces?si as dori informativ sa stiu cat este onorariul pt un avocat sa ma reprezinte,ca parte civila in proces
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
camicr, utilizator
Cel mai recent răspuns: camicr , utilizator 23:54, 15 Decembrie 2011
camicr a scris:

multumesc mult
mi-a mai venit inima la loc.si mie mi se pare in neregula,parca as fi comis o crima,de am avut 8 amanari pana acu, martori ca lucram in italia la acea vreme,desi am lasat la dosar copie contract si rezidenta,inscrisuri specimene de semnaturi,cand se vede clar ca acea semnatura e f.diferita,mai ales ca se vede clar,legibil,numele persoanei respective,litere care in numele meu nu exista.
am sa actionez imediat;

nu stiu daca ma credeti,dar in iulie 2010 cand am fost personal la directorul firmei,am sp ca voi contesta contractul,dar nu-i voi da nici un ban,dansul,foarte arogant,a spus ca dansul are avocati buni si imi va face executare pe imobil deoarece are contractul casei mele la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inaintarea dosarului la parchet camicr camicr buna ziua, va rog sa imi spuneti,care este termenul limita pt a sta un dosar in arhiva judecatoriei,si a nu se inainta la parchet,cum s-a dispus. in procesul ... (vezi toată discuția)
Inscris in fals sub semnatura privata contract furnizari serv.internet ,telefonie camicr camicr lucrez in italia de 6 ani.in tara revin pt 2 sapt in fiecare an.pt a-mi administra casa am lasat in grija concubinului,trimitand in 4 ani cat a stat in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia raspunderii penale camicr camicr Buna ziua, Incerc sa rezum problema ce ma confrunt de 2 ani. In vara 2010,am platit onorariu avocat,pt a deschide proces impotriva unei companii ... (vezi toată discuția)