avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cursuri de calificare organizate de AJOFM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cursuri de calificare organizate de AJOFM

Buna ziua, am o nelamurire in privinta cursurilor prin A.J.O.F.M..Momentan sunt somer neindemnizat si as dori sa urmez un curs de calificare.Din surse " neoficiale" am inteles ca aceste cursuri se platesc, daca dupa terminarea cursului nu sunt angajat in domeniu in care am facut cursul.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cracker2009 , utilizator 09:44, 11 Noiembrie 2014
Dupa terminarea cursurilor daca agentia de somaj va ofera un loc de muca si dvs.refuzati sau aveti absente mai mult de 10% in timpul cursului atunci vi se taie indemnizatia de somaj si trebuie sa platiti acele cursuri.
la terminarea cursului ni s-a spus de catre "formator" ca daca in timp d 6 luni nu ne angajam , in orice domeniu, vom plati cursurile(ne va veni o adresa de la taxe si impozite cu instiintare de plata).pana acum a fost 3 luni.:">:-/

legea a aparut in 2012
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
sipiran, utilizator
1. Care este acea lege aparuta in 2012, nu v-a spus? Nu exista o asemenea lege.
2. Cred ca a vrut sa va "intoxice" si sa va forteze sa va cautati un loc de munca.
3. Puteti sa mergeti si sa va angajati oriunde, in toata lumea, daca va gasiti de lucru.
Un curs in plus nu strica nicidata, iti poate schimba viata la un moment dat, poti gasi chiar si cursuri gratuite >>> [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere, somaj, angajare... somaj antonio123 antonio123 AM fost in somaj,mi-am gasit loc de munca mi sa intrerupt somajul.firma unde mam angajat ma mintit la angajare ca lucrez in ture,dar lucrez numai de noapte 8 ... (vezi toată discuția)
Cursurile de calificare gratuite pentru someri sunt obligatorii? silviu35 silviu35 MI-AM facut somajul mi sa dat carnetul de somer ma pus sa semnez toate documentele se faceau cursuri de calificare dar ei nu mi sa spus nimic cei de la ... (vezi toată discuția)
La angajare antonio123 antonio123 AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)