avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... recuperare daune societati asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

recuperare daune societati asigurari

cum recuperam daunele de la sociatatile de asigurari,am facut o astfel de asigurare de calatorie si cind am cerut daune ,mi s-a dat raspunsul in engleza ,intrebarea mea este daca era asigurat o persoana de la tara ,fara net cum se descurca cu acesti smecheri
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 13:54, 20 Decembrie 2011
De obicei toate raspunsurile la intrebarile dumneavoastra le gasiti in normele de lege emise de acestia. In ceea ce priveste aplicarea lor.....
Nu fac altceva decat sa dea "copy/paste" la raspunsul societatilor de asigurari si sa il inainteze pagubitilor.... este si normal... doar de la acestia vin "cotizatiile".
Se autosesizeza si iau masuri concrete numai in cazuri flagrante pentru a nu fi si ei partasi si actionati in instanta (contengios administrativ), insa si aici au scapare.... va da un raspuns fictiv... "trebuie sa va adresati instantei de judecata pentru solutionarea litigiului". :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o asigurare de bunuri jacqueline_k jacqueline_k Buna seara! As dori un sfat in urmatoarea speta legata de o polita de asigurare bunuri: un bun este asigurat cu o suma de x lei. Are loc un incendiu, bunul ... (vezi toată discuția)
Lamurire CLEO77 CLEO77 Buna ziua, In luna ianuarie am depus cerere si documentele doveditoare(contract, chitante in copie) de despagubire la o societate de asigurari, pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Asigurare inundatie vecini aba1011 aba1011 Buna ziua.daca i-am facut unui vecin inundatie la baie si el este asigurat pentru astfel de lucruri si solicita de la firma de asigurari despagubiri,ma ... (vezi toată discuția)