avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor!!!!

Am trimis cerere cu copie xerox -hotarare judecatoreasca irevocabila pentru plata drepturilor salariale , a trecut termenul de 15 zile si dupa multe telefoane . am fost informata verbal ca nu primesc nimic pana nu trimit hotararea in original . Intrebarea mea . nu ar fi trebuit sa primesc un raspuns macar la cererea facuta cu copie xerox?, chiar trebuie trimisa in original hotararea desi firma o poate avea fiind parte in proces ?Ce ar trebui sa fac ?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 15 Octombrie 2008
ba o au, dar fac asa ca sa va sicaneze.
legalizati hotararea
Am vorbit din nou si raspunsul a fost : Sa trimit copie legalizata a hotararii si sa investesc hotararea cu titlu executoriu .. care dureaza cam 10 zile .. e normal ?
Hotărârile pronunţate în fond in litigiile de munca sunt definitive şi executorii de drept. Acestea nu mai trebuie sa fie investite cu formula executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva angajatorului Maria9 Maria9 Buna dimineata, Anul trecut, in urma procesului cu angajatorul, Tribunalul a hotarat sa primesc salariile restante si indemnizatia concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Anaf are dreptul sa ceara o hotarare judecatoreasca in copie legalizata sau este un abuz? laraband laraband Buna ziua, In 2011, societatea noastra a fost sanctionata cu amenda contraventionala de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) pentru ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)