avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Respingerea actiunii de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Respingerea actiunii de divort

Buna ziua,
In ce conditii se poate ajunge la respingerea actiunii de divort pentru soti care au trait impreuna 12 ani pana la momentul introducerii actiunii si au impreuna 2 minori (1 si 5 ani).
Unul din soti nu este de acord cu divortul, in ce fel trebuie sa isi sustina cauza pentru a duce la respingeea actiunii?
Cel mai recent răspuns: N_&_K_43 , utilizator 01:18, 27 Ianuarie 2011
care stat?de aceea sunt atatea femei maltratate si tratate ca niste sclave,pentru ca statul se gandeste ca un minor va sta mai bine cu niste parinti care se urasc(pentru ca odata ajunsi in instanta nu stiu cum va fi relatia lor dupa ,,impacare),,,ce valori morale,inducem copiiilor nostri?si imi puteti da macar un motiv ,,legal(,temeinic),ca sa divortezi? multumesc pentru raspuns ......
Cele mai mincinoase procese sunt divorturile.
Va puteti angaja avaocat si dintr-un moviv se pot face mai multe...
Important este sa fie temeinice si instanta sa ajunga la concluzia ca, nu este posibila continuarea casatoriei deoarece relatiile dintre soti sunt grav si iremediabil afectate...
nu am vrut sa ofensez dar cred ca ...DE BUNA VOIE SI NESILIT DE NIMENI....trebuie aplicat si in divorturi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez! Doriana Poposcu Doriana Poposcu Casatorita de 13 ani am un copil de 9 ani si de 1 an pur si simplu am fugit de acasa datorita sotului meu care nu era violent fizic dar era extrem de gelos nu ... (vezi toată discuția)
Divort nanum nanum am si eu o problema si am nevoie de sfaturile d-voastra. sunt casatorita de 20 de ani si am si un copil minor . datorita neintelegerilor sotul meu a introdus ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie a partilor in procesul de divort. prezenta ... catinf catinf Prezenta obligatorie a partilor in procesul de divort. Prezenta este obligatorie la toate termenele? Care este sanctiunea lipsei la unul din termene? In cazul ... (vezi toată discuția)