Hello, am o nelamurire, o persoana a fost prinsa detinand 'iarba' iar acesta a dat numele celui care i-a vandut-o, mai exact 3,5 g, persoana care a vandut 'iarba' nefiind dealar ci doar un intermediar care a fost rugat sa faca rost, marfa nefiind a lui si el neavand niciun profit din vanzarea ei.acesta a primit citatie sa se prezinte la politie sa declare ce stie, si intrebarea mea este ce s-ar putea intampla acum, tinand cont ca in aceeasi situatie a fost si o alta persoana dar care s-a prezentat fara sa primeasca citatie si care a dat declaratie si i-au dat drumul fara sa pateasca nimic.
Este foarte riscant sa primiti un raspuns fara ca avocatul sa analizeze actele dosarului.
O mica eroare poate genera mari probleme...
Concluzia ar fi sa isi angajeze avocat intrucat parchetele si instantele sunt imprevizibile in astfel de situatii...
S-a prezentat la politie sa dea declaratie, din cate am inteles i s-a dat un avocat din oficiu si cica era si procurorul acolo, nu i-au facut nimic insa i-au zis ca o sa-l mai cheme pt o declaratie si ca nu are voie sa paraseasca tara 30 de zile sau sa-si schimbe nr de tel, etc..ma ingrijoreaza lucrurile astea..celuilalt cica i-ar fi facut dosar si declaratia lui au adaugat-o dosarului celuilalt.mi-e frica ca dintr-o prostie de genul sa nu degenereze in ceva mai mare. :(
Daca s-a dispus obligatia de a nu parasi localitatea inseamna ca ar cam avea probe in acuzare...si ca are dosar penal ca sa intelegeti mai bine...
Daca da declaratii aiurea isi poate complica existenta in mod inutil...
Prinsi cu 4 g
PaulB17
Acum 4 luni am fost prins cu niste prieteni,care aveau la ei 4g de cannabis,politisti ne'au dus la sectie unde am dat declaratii timp de vreo 3,4 ore,apoi ... (vezi toată discuția)