avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract de Garantie la vanzarea unui bun mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract de Garantie la vanzarea unui bun mobil

Buna ziua.
Acum ceva vreme am cumparat un telefon SH fara garantie, dupa 1 sapt am constatat o problema, dupa inca 2 de batut capul cu problema(credeam ca e de soft) sapt l-am dus la service si m-am trezit ca ma costa 670ron reparatia (singura solutie).
In concluzie: Acum vreau sa cumpar alt telefon tot sh, dar vreau sa fac un contract de garantie standard pentru telefon pe termen scurt, 2 sapt max 1 luna ca sa-l pot evalua la un centru autorizat pentru probleme, in caz ca domnii de la service imi gasesc bube, sa-i pot returna telefonul si sa-mi recuperez banii. Se poate asa ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rahbert , utilizator 20:09, 23 Decembrie 2011
Am inteles, ma gandeam ca semnatura ar inlocui stampila in cazul acesta. Multumesc foarte mult pentru rabdare si ajutor. Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism ... Cristi855 Cristi855 Buna ziua! In data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism in valoare de 11600 euro de la un dealer auto din localitatea Targoviste. In prima faza am fost ... (vezi toată discuția)
Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Cum cumpar de la persoane fizice? csongrasz csongrasz Buna ziua! Am deschis un service gsm si as vrea sa stiu care este forma legala a cumpararii telefoanelor gsm de la persoane fizice? Daca cumpar de la o ... (vezi toată discuția)