:) Este ceea ce a spus un executor judecatoresc din Bucuresti. Nu este parerea mea ci este o informatie primita de la un astfel de executor.
Mult succes tuturor!
Nu pot spune ca nu sunt invidios, :). Cand am vazut ce acte ai nevoie ptr inscriere am decis sa renunt la ideea unui proces impotriva MJ in obligatie de a face plus o exceptie de neconstitutionalitate. Daca va fi cazul, voi da examen cand se va organiza urmatorul concurs . Probabil peste 2-3 ani. :)
:) Pot sa spun ca numarul executorilor bancari pe care ii cunosc depaseste 100. Am deci un procent decent care sa imi permita o parere oarecum clara despre acest fenomen. nu neg ca sunt executori bancari buni. Majoritatea insa sunt plafonati, este f greu sa nu fii, dat fiind provocarile ce ti le ofera,sau mai bine zis nu ti le ofera aceasta meserie.
cat despre judecatororesti, am o parere si mai proasta, sunt si mai putini cei care stiu. in afara de fostii executori bancari deja ej sau de fostiii avocati,magistrati... restul sunt zero profesional.
Stiu ca vor fi mari schimbari, pentru ca intra in bransa multi oameni tineri.Succes!
~ final discuție ~