avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Un vecin m-a reclamat pentru tulburarea linistii si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Un vecin m-a reclamat pentru tulburarea linistii si ordinii publice si am fost citat la politie

Buna ziua,am primit acasa o citatie prin care sunt chemat la politie sa dau o declaratie cred, intr-un caz de contraventie,mai exact un vecin ma reclamat ca am tulburat linistea si ordinea publica(politia a venit atunci la fata locului si a constatat ca se daduse cu spray paralizant),din ce am auzit de la el ca se lauda,politistii spuneau de o amenda de 500 de ron si de legea 61/91.Citatia care a venit nu am luato pe"motiv"ca nu eram acasa si posta a trimiso inapoi la ei la Iasi,mentionez ca locuiesc in Suceava.Ce se poate intampla daca nu ma prezint?mai vin citatii?

ce e de facut?:D,martori nu am,el nu ma vazut dar banuiesc ca a declarat doar ca sa imi faca rau
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 22 Decembrie 2011
domiciliul din buletin e in suceava si am vb cu postasul sa se faca ca nu sunt acasa si sa o trimita inapoi la iasi,nu fac mijto,se poate da amenda in lipsa?
Depinde si de ce s-a scris pe returul citatiei ..... de ce nu mergeti la sectia de politie respectiva ? ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre citatii alexlex alexlex Buna ziua,acum o luna m-am autoaparat folosind un spray paralizant,mirosul deranjant din scara blocului a alertat vecinii ce au chemat politia.Din auzite ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala - legea nr. 61/1991 ContSters126538 ContSters126538 Buna ziua am fost sanctionat ca nu m-am prezentat la o citatie a politiei intr-un oras la 90 km de unde locuiesc (citatia a fost facuta pt discutii ... (vezi toată discuția)
Plângere făcută la poliție în alt oraș decât acela în care locuiesc. pot evita deplasarea? ContSters439834 ContSters439834 Buna ziua, Mi s-a facut plangere la politie in Bucuresti, dar eu locuiesc acum in Iasi. Cei de la politie m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa vin in ... (vezi toată discuția)